06 / 05 / 2024

sütaş makedonya

sütaş makedonya

Sütaş, Romanya'nın başkenti Bükreş'te süt ve süt ürünleri tesisini satın aldı....

Sütaş, Üsküp'te süt tesisi açtı!

Sütaş'ın, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te Swedmilk tarafından kurulmuş olan süt ürünleri tesisinin devir alma işlemleri tamamlandı.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta düzenlenecek!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi13-15 Mayıs ta Bursa'da gerçekleştirilecek. Zirve, teknoloji firmaları İle yurt içi ve dışından belediye başkanlarını bir araya getirecek.

TOKİ Van Kevenli'de 49 konut için bakım onarım işi ihalesi 6 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 49 konut için bakım onarım işi yaptıracak. Hırsızlık ve tahribat sonucu meydana gelen hasarların bakım onarım işi yapım işi ihalesi 6 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete girecek!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak!

Konya'nın Beyşehir ilçesine yeni yapılacak olan devlet hastanesinin yeni yerinin ardından inşaat çalışmalarına başlanabilmesi için 5 Mayıs'ta ihalesinin yapılacağı belirtildi.

Kuzey Kıbrıs'ta entelektüel turizm geliştirilecek!

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, "yavru vatan Kıbrıs'ta" entelektüel turizmi geliştirmek istediklerini söyledi.

Sefa Apartmanı Kadıköy projesine Mayıs'ta başlanacak!

Sefa Apartmanı Kadıköy projesinin inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak. 2016 Mayıs'ta tamamlanacak Sefa Apartmanı Kadıköy projesinde zemin+11 katlı tek blokta toplam 22 daire yer alacak.

Medel Yapı Plus Life Kozyatağı projesi Mayıs'ta satışta!

1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Plus Life Kozyatağı projesinde satışlar Mayıs'ta başlayacak.

Konak tünelleri Mayıs'ta açılıyor!

Konak tünelleri inşaatlarını inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, "Mayıs'ta Konak tünellerinden araç geçişi başlayacak" dedi..

Akmerkez GYO davası 26 Mayıs'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davaya ilişkin gelişme hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Akmerkez GYO davası 26 Mayıs'ta görülecek.

Kocaeli köprülü kavşak çalışması Mayıs'ta tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear Fabrikası önüne yapılacak olan köprülü kavşakta çalışmalar hızla devam ediyor. Kocaeli köprülü kavşak çalışmasının Mayıs 'ta bitirilmesi planlanıyor.

Sütaş Bingöl projesini 2017'de hayata geçirecek!

Süt üretiminde 40'ıncı yılını kutlayan Sütaş, beş yılda iki kat büyüdü. Bu süreçte 250 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, gelecek beş yılda hedeflerinin iki kat büyümek olduğunu söyledi.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

sütaş makedonya Haberi

sütaş makedonya
Sütaş, Makedonya Üsküp'ün ardından Romanya'nın başkenti Bükreş'te süt ve süt ürünleri tesisini satın aldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Romanya ile birlikte Balkanlar'da ikinci yatırımlarını yaptıklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade...