04 / 05 / 2024

Sütbank tesisi

Sütbank tesisi

Çiftlik Bank'tan sonra Sütbank da batıyor. Sütbank'ta kalan hayvanlar ve tesisin icra yolu ile satışı gündemde...

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

Tunç Soyer'in Seferihisar'daki kaçak villasına suç duyurusu!

Seferihisar’daki zeytinliğine , “sıkma tesisi” için izin alıp havuzlu villa yaptıran CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında suç duyurusu yapıldı.

Çevreye duyarlı konaklama tesisi sayısı TBMM'de!

Çevreye duyarlı konaklama tesisi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sütaş Bingöl Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sütaş'ın Bingöl Tesisi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Tesis toplam 773 milyon TL'ye mal oluyor.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Spor yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Sütbank'ın icradan satışı gündemde!

Çiftlik Bank'tan sonra Sütbank da batıyor. Sütbank'ta kalan hayvanlar ve tesisin icra yolu ile satışı gündemde...

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapımı devam eden Gazi Sosyal Tesisi inşaatını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tesisin Ağustos ayı içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Sütbank tesisi Haberi

Sütbank tesisi

Ekta Et ve Süt Ürünleri isimli bir şirket, Sütbank'ı 2007 yılında kurdu ve 1.300 üyesinden 120 milyon lira toplayıp düzenli süt parası ödemeyi vaat ediyordu. Ancak işler yolunda gitmedi. Üyeler 2 yıldır süt parası alamıyor. Üyeler Emekli Albay Kılıç liderliğinde yönetimi devraldı ancak 4 bin 500 hayvandan geriye 900 kaldı. Hürriyet'in haberine göre, kalan hayvanlar ve tesisin de icra yolu ile satışı gündemde.

Tesisin değeri 32 milyon 

EKTA Et Süt Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Albay Süleyman Kılıç, "Şirket iyi bir niyetle kurulmuş olsa da, ki başlangıçta düzenli ödemeler olmuş, ancak iş zaman içinde saadet zincirine dönmüş. Yenilerin parası ile eskilerin parası ödenmiş. Üyeler olarak önümüzde iki yol vardı. Ya sayıları 1300’e yakın olan biz üyeler şirkete karşı dava açıp paramızı...