26 / 08 / 2024

ŞUTSO 8 Meslek Komitesi

ŞUTSO 8 Meslek Komitesi

ŞUTSO 8. Meslek Komitesi organizasyonuyla, İmar Planları, Proje incelemeleri ve Ruhsat Uygulamaları kapsamında eğitim toplantıları gerçekleşecek.

ŞUTSO'da gündem inşaat sektörü ve imar planı!

ŞUTSO 8. Meslek Komitesi organizasyonuyla, İmar Planları, Proje incelemeleri ve Ruhsat Uygulamaları kapsamında eğitim toplantıları gerçekleşecek.

Meslek odalarından kritik dönüşüm uyarısı!

İstanbul'daki 5.8’lik depremi sonrasında meslek odaları temsilcileri, afete karşı dayanıksız binaların dönüşümün gönüllü değil zorunlu olması gerektiğini kaydetti.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu'nun ek binası tamamlandı!

Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu'nun 8 derslik ve bir amfiden oluşan ek binasının yapımı tamamlanarak teslim edildi.

Balance Güneşli'den yüzde 8 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 8 KDV avantajı ile devam ediyor.  Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. 

Mektebim Okulları'nın 8 ilde 30 okulu var!

Ümit Kalko’nun 2006 yılında kurduğu Mektebim Okulları’nın 8’i sağlık meslek lisesi 22’si normal kolej olmak üzere 30 okulu var.

AKMEK Göksu Mahallesi'ne 8. şubesini açtı!

Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları’nın (AKMEK) 8’inci şubesini, Göksu Mahallesine açtı.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

8. İdare mahkemesi 3.köprü güzergah planı değişikliği kararını bildirdi!

Kuzey Ormanları Savunması ile Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası'nın da aralarında bulunduğu meslek odaları, 3.Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin 8. İdare Mahkemesinin verdiği karar hakkında basın toplantısı düzenledi.

Çukurova Belediyesi'nden TMMOB vizesi olmayan projeye ruhsat yok!

Çukurova Belediyesi, "Sağlıklı kent" hedefine yönelik olarak Türkiye'de bir ilke daha imza attı ve TMMOB bünyesindeki 8 meslek odasıyla protokol imzaladı. Ruhsat için başvuran projelerde TMMOB vizesini şartı aranacak...

Arçelik'in, meslek liselerinde açtığı laboratuvar sayısı 8'e çıkacak!

Arçelik açtığı laboratuvar sayısını, 4 yeni laboratuvarla 8'e çıkaracak. Şirket 10 Ekim Perşembe günü Bursa'da açacağı laboratuvarla bu yıl 4 yeni sınıfı daha eğitime sunmuş olacak.

TOKİ Nevşehir Ürgüp Kız Meslek Lisesi Ek Bina ihalesi bugün!

TOKİ Nevşehir Ürgüp Duayeri Mahallesi'nde 1 adet 8 derslikli Kız Meslek Lisesi Ek Bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

ŞUTSO 8 Meslek Komitesi Haberi

ŞUTSO 8 Meslek Komitesi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 8. Meslek Komitesi Üyeleri ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Oda Temsilcileri, ŞUTSO Göbeklitepe Toplantı Salonu'nda gerçekleşen İstişare Toplantısı'nda buluştu. 

RHA Ajans'ta yer alan habere göre; bölgenin güncel gelişmeleriyle proje, imar ve ruhsatlandırma gibi inşaat sektörünün önemli konularının konuşulduğu toplantıda, üyelerle ilgili eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapılmasına karar verildi. Karar sonrasında ortak bir yazılı açıklamada bulunan 8. Meslek Komitesi Üyeleri Emin Göllü, Cemal Beyaz,  Mehmet Paydaş, A.Furkan Yetim, üyeleri 03, 12 ve 17 Mart 2020 tarihlerinde ŞUTSO’da düzenlenecek olan toplantılara davet etti. 

8. Meslek Komitesi Üyeleri ortak yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “ŞUTSO 8.Meslek Komitesi olarak meslek grubumuzun bileşenleri olan TMMOB’a bağlı “ Mimar, İnşaat, Makine, Elektrik, Harita, Jeoloji, Jeofizik Mühendisleri, Şehir...