29 / 04 / 2024

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.



AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Yılmaz Tunç, modern bir eğitim yuvasını daha Bartın’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın Ömertepesi mevkiinde yapımına 6 ay önce başlanan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesinin 6 milyon liraya mal olduğunu belirterek, inşaatın tamamlanma aşamasına geldiğini, kız meslek lisesi öğrencilerinin modern bir eğitim yuvasına önümüzdeki günlerde kavuşacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın’a iktidarları döneminde 32 yeni okul kazandırdıklarını, Amasra Lisesi, Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çaydüzü Ortaokulu inşaatlarının da devam ettiğini, 2016 yılı yatırım programına da yeni okulların alınması için gerekli girişimleri Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde takip ettiklerini söyledi.



Hürriyet 


Geri Dön