19 / 05 / 2024

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaat

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaat

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kızılay’dan 5 şehirde personel alımı! Başvuru koşulları ve detaylar belli oldu!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay bünyesine katılmak isteyen adaylardan KPSS şartının istenmeyeceği öğrenildi. İşte Kızılay personel alımlarına ilişkin tüm detaylar...

Kızılay personel acil aranıyor! Dolgun maaşla üstelik KPSS’siz hemen işe başlayın!

Kızılay personel alımı yapılacağını duyurdu. Kızılay personeli, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere iş alımı yapacak! İşte ayrıntılar!

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin tartışmalar devam ederken, şirketten dün bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

Türk Kızılayı iş arayanların yüzünü güldürecek nitelikte personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay en az 10 bin TL maaş ile çalışacak mühendis, uzman, tekniker ve hemşire alımı yapacak. Kızılay'ın iş ilanına başvurular başladı.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Mehmet Torunlar'dan Kızılay açıklaması!

Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yaptığı 8 milyon dolar bağış ile gündeme gelen Torunlar Holding’in sahiplerinden Mehmet Torun “Ben bu bağışın şerefiyesinin Kızılay’a kalmasını istiyorum. Madem yanlıştı, Kızılay kabul etmeseydi” diye konuştu...

Erzincan Kızılay-Hocabey kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

1939 Erzincan depreminden sonra yapılan ve ömrünü tamamlayan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşümde 988 konut inşa edileceğini söyledi...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Işın Karaca kızı için ev yaptırıyor!

Güçlü sanatçı Işın Karaca, kızı Mia’nın geleceği için şimdiden kolları sıvadı. Karaca, kızı için ev yaptırıyor.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaat Haberi

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaat

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Yılmaz Tunç, modern bir eğitim yuvasını daha Bartın’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın Ömertepesi mevkiinde yapımına 6 ay önce başlanan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesinin 6 milyon liraya mal olduğunu belirterek, inşaatın tamamlanma aşamasına geldiğini, kız meslek lisesi öğrencilerinin modern bir eğitim yuvasına önümüzdeki günlerde kavuşacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın’a iktidarları döneminde 32 yeni okul kazandırdıklarını, Amasra Lisesi, Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çaydüzü Ortaokulu inşaatlarının da devam ettiğini, 2016 yılı yatırım programına da yeni okulların alınması için gerekli girişimleri Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde...