18 / 05 / 2024

Suuçtu Şelalesi sosyal tesis

Suuçtu Şelalesi sosyal tesis

BURSA’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı'nı sosyal tesisler yapacak.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde mağduriyet: KDV yükseltildi, 146 bin TL olan ev 1.3 milyon TL'ye çıktı!

Toplu Konut İdaresi’nin 2019'da tanıttığı 100 Bin Sosyal Konut Projesi, ilk açıklandığı günlerde birçok insana umut olmuştu. Ancak KDV'lerin yükseltildiği ve inşaatların tamamlanmadığı proje, şimdi mağduriyet yaratıyor. İşte ayrıntılar..

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

Sosyal medyada gündem olmuştu! Tarım Bakanı Yumaklı’dan ferahlatan açıklama: Et ürünlerinde taviz yok!

Sosyal medyaya yansıyan pide, lahmacun gibi ürünlerde denetim yapılmayacağı iddialarına Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan net yanıt geldi. Yumaklı, gıda denetimlerinin bugüne kadar yapıldığı şekilde devam edeceğini bildirdi.

Permatik 10'lu fiyatı 89,95 TL oldu, sosyal medya karıştı; 'Eskiden tanesi 50 kuruştu'

Kişisel bakım ürünlerine yeni zamlar geldi, Permatik 10'lu fiyatı 89.95 TL'ye yükseldi. Bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar..

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Sosyal medyada tartışılan üçgen binanın müteahhidi konuştu: Deprem yönetmeliğine uygun!

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Çekmeköy'deki 5 katlı üçgen binanın müteahhidi, binanın deprem yönetmeliğine uygun olduğunu açıkladı. İşte o açıklama...

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

TOKİ Kırklareli Pınarhisar’da 246 sosyal konut!

Ucuz sosyal konut projesi yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin konuştu.

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Mesai saatleri değişecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mesai saatleri için yeni döneme geçildiğini belirtirken, sosyal güvenlik ve sağlık sigortaları hakkında konuştu.

Suuçtu Şelalesi sosyal tesis Haberi

Suuçtu Şelalesi sosyal tesis

Mustafakemalpaşa'ya 18 uzaklıkta bulunan 38 metre yüksekliğindeki doğa harikası Suuçtu Şelalesi'ne hizmet birimleri yapılması için ilk adım atıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne devredilmesinin ardından marka tescili yapılarak değeri korunan Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı için hazırlanan projenin hayata geçirilmesi amacıyla yüklenici firmayla sözleşme imzalandı.


Bölgenin tüm bakımını, kontrolünü ve tesis yapıp işletebilme yetkisini aldıktan sonra Türk Patent Enstitüsü'nden marka tescilini yaptırdıklarını belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bölge turizminin en değerli varlıklarından olan Suuçtu Şelalesi'ni 260 bin TL'lik bir yatırımla eksikliklerini gidereceklerini dile getirdi.


Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı'nda son yıllarda doğa turizmine yönelik bir hareketliliğin olduğunu kaydeden Başkan Sadi Kurtulan; " Suuçtu Şelalesi yalnız 


Bursa’nın değil Türkiye'nin cennet yerlerinden biri. Dört mevsim ayrı renkleri barındıran doğa manzarası, serinliği ve ormanlarıyla tam bir temiz hava...