17 / 06 / 2024

Suudi Prensi emlak 2014 fuarına geliyor

Suudi Prensi emlak 2014 fuarına geliyor

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek...

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini duyurdu!

NEOM içindeki The Line projesini açıklayan Suudi Veliaht Prensi, "Çizgi çekmenin zamanı geldi" diye konuştu.

Suudi Arabistan'ın ambargosu emlak satışlarını vurdu!

Suudi Arabistan yönetiminin Türkiye'deki vatandaşlara ev almamaları yönündeki baskı ülkedeki emlak piyasasını olumsuz etkiledi. İddialara göre Araplar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarına son verdi.

Antalyalı emlakçılardan dikkat çeken ev ilanları!

Bir emlak şirketinin e-ticaret platformlarında "İngiltere prensi istedi vermedik maksat yabancıya gitmesin", "Duyanlar duymayanlara söylemesin başkası alır üzülür" gibi başlıklarla yayımladığı emlak ilanları görenleri gülümsetti...

Suudi Veliaht Prensi: İran ile savaş küresel ekonomiyi çökertir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İran ile yaşanan gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Bin Selman, İran ile askeri değil, siyasi bir çözümü tercih edeceğini belirtti.

Suudi Arabistan'dan emlak dolandırıcılarına karşı uyarı!

Suudi Arabistan vatandaşlarını Türkiye'deki emlak dolandırıcılarına karşı uyardı. 

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Galatasaray'ın Riva arazisine Suudi Arabistanlı şirket talip!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesi için 8 Haziran'da ihaleye çıkacak. İhalede Suudi Arabistan merkezli bir şirketin üç parsele birden talip olacağı iddia edildi.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Ortadoğu’nun üst düzey heyetleri emlak yatırımı için İstanbul’a geliyor!

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Suudi Prensi emlak 2014 fuarına geliyor Haberi

Suudi Prensi emlak 2014 fuarına geliyor

Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de  düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği fuar, ekonomiyi hareketlendirmekle kalmayacak, ev sahipliği yapacağı konferanslarla da sektöre vizyon katacak.

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı  “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Araplar’ın yoğun ilgi gösterdiği fuara,  Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud  yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider’i göndermişti. Türkiye’ye olan ilgisinin ispatı olarak Suudi Kral Abdullaziz el-Suud bu yıl da oğlu Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’u, Türkiye’ye yatırım için CNR Emlak Fuarı’na yolluyor. Suudili Prens’in, konut projelerini yerinde inceledikten...