02 / 10 / 2024

Suyabatmaz Demirel Architects

Suyabatmaz Demirel Architects

Mar Yapı Şirket Kurucu Ortakları'ndan Yusuf Arslan'ın babası Yuda Arslan vefat etti

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Boytorun Architects, Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu'nu tasarladı!

Boytorun Architects’in Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan Kampüsü içerisinde tasarladığı Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu, gençler için üniversite yaşamını zahmetsiz ve konforlu hale getirirken yaşayan sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor…

Space Architects & Designers Avrupa’dan ödülle döndü!

Space Architects and Designers ve kurucusu Kaan Çetinkaya The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen ve dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı International Property Awards’ta “En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü” aldı.

Avcı Architects, Çubuklu Parsel 28'i tasarladı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan karma kullanımlı lüks konut projesi Çubuklu Parsel 28, çevredeki doğal hayatla bütünleşik bir tasarımda kasaba hayatının getirdiği komşuluk ilişkilerini yeniden kurgulamayı hedefliyor.

Tago Architects 4 ülkede 7 proje yapacak!

Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul'da 7 farklı projede eğitim yapıları tasarlıyor. Şirketin projelendirdiği 7 eğitim kurumunun toplam büyüklüğü ise 226 bin 550 metrekareyi buluyor.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Slash Architects’ten yeni nesil klinik tasarımları!

Mimari ve iç mimari projeye imza atan Slash Architects kurucuları Mimar İpek Baycan ve Mimar Şule Ertürk Gaucher, hastayı rahatlatan, güven veren, eğlenceli ve merak uyandıran yeni nesil klinik iç mekanları tasarlıyor.

Tago Architects 4 farklı coğrafyada 7 eğitim yapısı tasarlıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul’da 4 farklı eğitim yapısı tasarlıyor

Bahadır Kul Architects'ten mimarlık öğrencilerine burs!

Bahadır Kul Architects tarafından Türkiye’deki devlet üniversitelerinin mimarlık fakülte ve bölümlerinde öğrenim gören, başarılı fakat maddi olanakları kısıtlı öğrencilere burs verileceğini açıklandı.

Avukat Hasan Kakşi, Volkan Demirel’e açtığı villa davasını kazandı!

Avukat Hasan Kakşi, ünlü kaleci Volkan Demirel’e açtığı davayı kazandı. 4 yıl süren vekalet savaşı Demirel’in cebini yaktı.

Volkan Demirel, Moussa Sow'a evini verdi!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ancak istediği gibi bir ev bulamayan Senegalli golcü Moussa Sow için devreye giren tecrübeli kaleci Volkan Demirel, anne ve babasının boşalttığı villayı takım arkadaşına tahsis etti.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Avcı Architects, Kongo Kintele Kongre Merkezi'ni tasarladı!

Avcı Architects’in Afrika’da sürdürdüğü iki önemli tasarımından biri olan ve Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti Brazzaville’de, Kintele bölgesinde yer alan Kongo Kintele Kongre Merkezi’nin, 2016 yılının Eylül ayı sonlarında hizmete açılması planlanıyor.

Suyabatmaz Demirel Architects Haberi

Suyabatmaz Demirel Architects

Mar Yapı Şirket Kurucu Ortakları'ndan Yusuf Arslan'ın babası Yuda Arslan vefat etti. Vefata ilişkin Mar Yapı, Crezone, Selda-Münir Özkök ve Suyabatmaz Demirel Architects taziye ilanı...