27 / 04 / 2024

Suyabatmaz Demirel Mimarlık mipim ödülü

Suyabatmaz Demirel Mimarlık mipim ödülü

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu...

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Macaa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macaa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Suyabatmaz tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Akdem Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdem Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Akgül ve Recep Demirel tarafından kuruldu. 

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beril Demirel tarafından kuruldu...

Simge Mühendislik Mimarlık İnşaat konkordato talep etti!

1995 ylılında Fikret Demirel tarafından kurulan Simge Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. 

Promise Cephe Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise Cephe Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirel ve İsmail Endercan Akduman ortaklığında kuruldu. 

Lines Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lines Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi   Recep Demirel ve Erdal Kaval ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Dks Şişikler İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dks Şişikler İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Kemal Şişik ve İnan Demirel ortaklığında kuruldu.

Üstün Çizgi Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Çizgi Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, Engin Acıtan ve Abdurrahman Borçsuz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Alio Mühendislik Mimarlık İnşaat Reklam Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alio Mühendislik Mimarlık İnşaat Reklam Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Özgün Demirel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Suyabatmaz Demirel'in tasarladığı G Yoo'nun inşaatı devam ediyor!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin inşaatı devam ediyor. Proje, cepheyi ve gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen prizmalar halinde tasarlandı.

Suyabatmaz Demirel Mimarlık mipim ödülü Haberi

Suyabatmaz Demirel Mimarlık mipim ödülü


Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.


Suyabatmaz Demirel Mimarlık, prestijli mimarlık dergisi Architectural Review (AR) ile dünyanın en kapsamlı gayrimenkul zirvesi MIPIM tarafından bu yıl 13. kez organize edilen MIPIM AR Future Projects Awards’da Türkiye’ye ödül getiren tek mimarlık ofisi oldu.


Kentsel projeler, rejenerasyon ve master plan, yüksek yapılar, karma yapılar, ofisler, konutlar, perakende ve rekreasyon, eski/yeni, retrofit, spor yapıları ve sürdürülebirliklik olmak üzere on iki ayrı kategorinin en iyilerini belirleyen uluslararası ödül programında henüz inşaatı tamamlanmamış veya proje safhasında kalmış projeler değerlendirilmeye alınıyor. Architectural Review Dergisi Yayın Direktörü Paul Finch’in başkanlık ettiği jüri heyeti yaptığı değerlendirmeyle, tüm dünyadan başvuran yüzlerce...