07 / 05 / 2024

Suzan Sabancı dinçerin villası

Suzan Sabancı dinçerin villası

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük ultra lüks bir projeden 760 metrekarelik villa aldı. Çiftin bu villaya 18 milyon TL ödediği öğrenildi.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Sabancı ailesi Malta vatandaşı oldu mu?

2019 yılının bombası elbette Suzan Sabancı ve ailesinin Malta vatandaşı olduğu iddiasıydı. Sabancı ailesi bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Yani evet ya da hayır diye bir açıklama gelmedi...

Suzan Sabancı Dinçer New York'tan 45 milyon dolara ev aldı!

Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, New York'un 57'inci caddesinden 45 milyon dolara ev aldı. Evi ailesiyle ile oturmak için satın alan Suzan Sabancı Dinçer, dekorasyona başladı.

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Cennet Koyu'ndan villa aldı!

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük ultra lüks bir projeden 760 metrekarelik villa aldı. Çiftin bu villaya 18 milyon TL ödediği öğrenildi.

Haluk Dinçer Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı satın aldı!

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer ile eşi Suzan Sabancı, Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı müze yapmak için satın aldı. Ancak tarihi binayı vatandaşa açmak yerine mahkeme kararına rağmen kendilerine malikane yaptı..

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer, TÜSİAD'ın geçici başkanlığı için öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Peki, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer Haluk Dinçer kimdir? İşte Haluk Dinçer..

Sabancı perakende İzmir'de 8 mağaza açacak!

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Dinçer, Swissotel Büyük Efes'te düzenlediği basın toplantısında, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grubunun İzmir ve çevresinde gerçekleştireceği faaliyetler hakkında bilgi verdi...

Suzan Sabancı Dinçer Cunda Ayışığı Manastırı'nı restore ediyor!

Cunda adası, Suzan Sabancı Dinçer - Haluk Dinçer için vazgeçilmez tatil yöresi. Çiftin her detayıyla aylarca uğraşarak restore ettirdiği Ayışığı manastırı ise dünyaca ünlü isimlerin buluştuğu bir mekâna dönüştü...

Suzan Sabancı Dinçer Cunda'yı dünyaya tanıttı!

Eski Rum evleri, Arnavut kaldırımları, sahildeki balık restoranlarıyla ünlü Cunda adası, Suzan Sabancı Dinçer - Haluk Dinçer için vazgeçilmez tatil yöresi. Çiftin her detayıyla aylarca uğraşarak restore ettirdiği Ayışığı manastırı ise dünyaca ünlü isimler

Ali Sabancı Londra'da 88 yıllık binayı 71 milyon TL'ye satın aldı!

Esas Holding patronu Ali Sabancı, gayrimenkullerine bir yenisini ekledi. Sabancı, Londra'daki 88 yıllık binayı 71 milyon TL'ye satın aldı...

Suzan Sabancı dinçerin villası Haberi

Suzan Sabancı dinçerin villası

Astaş Holding'in patronu Vedat Aşçı, Mandarin Oriental ile bir olup Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük arsada 98 villa ve 116 rezidanstan oluşan ultra lüks bir projeyi hayata geçirmişti.


Koç, Sabancı, Şahenk gibi Türkiye'nin 'creme de la creme' tabakasına mensup pek çok aile, fiyatları 4 ile 6 milyon Euro arasında değiştiği söylenen villalardan alıp 'Cennet'te komşu olmuşlardı.


Geçen yaz Cennet'in keyfini sürmeye başlayan ünlü ailelere bir yenisinin daha eklendiğini öğrendim. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ile Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı olan eşi Haluk Dinçer de 'Cennet'ten villa almış... 



CENNET'TEKİ YENİ YUVALARI TAM 760 METREKARE 

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çiftinin, üç farklı tipteki villalardan 760 metrekare olan en büyüğünü tercih ettiğini öğrendim.


Kulağıma gelenler doğruysa Sabancı çifti, üç-beş ailenin rahatlıkla yaşayabileceği bu villaya...