28 / 08 / 2024

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Süzen tarafından 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözerhan Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Yıldızhan tarafından kuruldu.

Mez Hafriyat Nakliyat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Mez Hafriyat Nakliyat Ticaret  Limited Şirketi Arnavutköy’de  750 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfi Ayçin tarafından kuruldu.

Bosslig İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslig İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.

Srt Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Proje Taahhüt Sanayi Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Srt Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Proje Taahhüt Sanayi Tic.Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bulut tarafından kuruldu.

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç ve Veysel Koç ortaklığında kuruldu.

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aktaş tarafından kuruldu.

Akaryıldızlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akaryıldızlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akaryıldızlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ömr Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömr Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL semaye bedeli ile Ibtesam Zengin tarafından kuruldu.

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Evren tarafından kuruldu.

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Süzen tarafından 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.


Süzen Hafriyat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2- Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak....