06 / 05 / 2024

süzer holding Sami Çakır

süzer holding Sami Çakır

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Sümer Holding'in taşınmazlarıyla ilgili soru önergesi verildi!

Sümer Holding'in taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Sümer Holding taşınmazlarının değerlendirilmemiş olması TBMM'de!

Sümer Holding taşınmazlarının değerlendirilmemiş olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

süzer holding Sami Çakır Haberi

süzer holding Sami Çakır

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Sami Çakır'ı dolandırmaya çalışan 4 şüpheliye suçüstü yapıldı. Sabah Gazetesi'nden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre şüphelilerin Sami Çakır'ı arayarak sözde yapılacak bir operasyonu engelleme karşılığında 10 milyon euro talep ettikleri dile getirildi. Şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca düzenlenen iddianamede olay şöyle anlatıldı: Dört şüpheliden biri olan Halil K., Süzer Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda CEO'su Sami Çakır'ın cep telefonunu saat 21.32'de aradı.

Kendisini üst düzey kamu görevlisi olarak tanıtarak Sami Çakır'a Türkiye'de yakın zamanda uluslararası ve ulusal çapta bir operasyon düzenleneceğini, Süzer Grubu'nun onursal başkanı Mustafa Süzer'in tüm mal varlığına, Süzer Grubu'na ait şirketlere ve mal varlıklarına el konulacağını, müştekinin ve Mustafa Süzer'in tutuklanacağını, ertesi gün saat 12.00'ye kadar...