23 / 05 / 2024

Süzer miami turizm yatırımları

Süzer miami turizm yatırımları

Kent Bank’ın eski sahibi Süzer Grubu, Miami’de turizm yatırımına soyunuyor. Süzer Grubu, 2008 krizinde el konulan yatırım bankası Lehman Brothers’a ait iki otel için 90 milyon dolar teklif etti.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Sıno, Alan Seıno, Ezeddeın Sıno ve Husseın Sıno ortaklığında kuruldu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! İstanbul'un o ilçesinde büyük fırsat!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Bebek semtindeki Bebek Süzer Koru Villaları sitesinde bulunan villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 90 milyon 118 bin 140 TL olarak belirlendi.

Serdar Söyler Emlak Turizm Reklam Pazarlama Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Söyler Emlak Turizm Reklam Pazarlama Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Söyler tarafından kuruldu.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Süzer miami turizm yatırımları Haberi

Süzer miami turizm yatırımları


Amerika’nın önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Miami’de Koç Ailesi’nden sonra Süzer Grubu’da yatırım için düğmeye bastı. Süzer Grubu 2008 krizinde el konulan yatırım bankası Lehman Brothers’a ait iki otel için 90 milyon dolar teklif etti. 23 şirketin yarıştığı ihalede son iki şirket arasında kalan Süzer Grubu, ihalenin sonuçlanması bekliyor. Süzer Grubu’nun teklif verdiği otellerden biri Miami’nin Güney Plajı’nda (South Beach) yer alan Setai Hotel. 80 odalı otel Miami’nin en lüks otelleri arasında gösteriliyor.


3 YILDIR OTEL ARIYORUZ

Yatırmala ilgili olarak Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer, şunları söyledi: “Amerika’da yatırım yapmak için uzun süredir çalışıyorduk. Özellikle Miami’de son 3 yıldır otel arayışı içerisindeydik. Burası tüm dünyaca bilinen çok önemli bir turizm merkezi. Lehman Brothers’a ait iki...