05 / 05 / 2024

Sweet Temptations

Sweet Temptations

'Cup cake' üreticisi Sweet Temptations, global pazarda dev adımlar atan Yıldız Holding’in kapsama alanına girdi. Bu satın alma operasyonunu Murat Ülker'in yeğeni Ömer Özokur yürütüyor

Sweet Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Farhad Farmanı ve Farzad Farmanı ortaklığında kuruldu.

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yazgan tarafından kuruldu.

Sweet Lıfe Development İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Lıfe Development İnşaat Turizm Sanayi Limited Şirketi Nahed Algarousha tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Your Sweet Home Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Sweet Home Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmed Kudsi ve Mhd Amer Al Ha imzasıyla kuruldu.

Mevsim sıcaklığı inşaat sektöründe istihdamı etkiledi!

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, istihdam verilerini değerlendirdi. Sweet, kış ayının ılıman geçmesinin perakende ve inşaat sektöründe işe alımları etkilediğini söyledi.

Kervan, Home Sweet Home'u satın aldı!

Türk şirketleri de artık ‘küçük olsun benim olsun’ anlayışını bırakıyor ve satın alma ve birleşmelerle büyüyerek rekabette daha dirençli hale geliyor.

Turkven Tekzen'i satın mı alıyor?

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Fed'in faiz artışına Aralık'ta başlama ihtimali artıyor!

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, beklentileri aşan ekim ayı tarım dışı istihdam verisinin, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışına aralık toplantısıyla başlama olasılığını yüzde 75'e yükselttiğini belirtti.

Sweet Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Abdul Hadı Rabbata tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Fed faiz artırımına Haziran'da başlayacak!

Moody’s Analytics Direktörü Ryan Sweet: " Fed faiz artırımına ya haziran ya da eylül de başlayacak, düşük enflasyon bunu değiştirmeyecektir " şeklinde konuştu.

Ülker'den 'Cup cake' hamlesi!

'Cup cake' üreticisi Sweet Temptations, global pazarda dev adımlar atan Yıldız Holding’in kapsama alanına girdi. Bu satın alma operasyonunu Murat Ülker'in yeğeni Ömer Özokur yürütüyor

Kurtköy Sweet Life Center iletişim! 155 bin TL'ye!

Kurtköy Sweet Life Center iletişim bilgileri kısmı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Kurtköy Sweet Life Center nerede?

Kurtköy Sweet Life Center nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor. Sweet Life Center projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Sweet Temptations Haberi

Sweet Temptations



'Cup cake' üreticisi Sweet Temptations, global pazarda dev adımlar atan Yıldız Holding’in kapsama alanına girdi..


Ülker'i bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, Gopa'nın ardından İngiliz bisküvi devi United Biscuits'i de satın alarak global pazarda büyük bir hamle daha gerçekleştirdi. Yıldız Holding, bu satın almayla dünyanın üçüncü büyük bisküvi üreticisi konumuna yükseldi.


3.3 miyar dolar tutarındaki bu alışveriş Türkiye'nin şimdiye kadarki en büyük yabancı şirket satın alması olarak gösteriliyor. Evet, Ülker global pazarda muazzam ataklarla dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket yurt içinde de boş durmuyor.


Para Dergisi’nin haberine göre bir süredir kendi alanında başarılı küçük şirketleri takibe alan Ülker, 'cup cake' üreticisi Sweet Temptations'ı satın almaya hazırlanıyor. Bu satın alma operasyonunu da Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in ablası Ahsen Özokur'un oğlu Ömer Özokur yürütüyormuş.


Talip...