18 / 05 / 2024

Swisotel Hotels Bodrum projesi basın toplantısı

Swisotel Hotels Bodrum projesi basın toplantısı

Swisotel Hotels&Resorts Bodrum projesi basın toplantısı 20 Hiranda yapılacak

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Mayıs'ta açılıyor!

The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts otel, sinema ve eğlenceyi bir arada sunacak. The Bodrum by Paramount Hotels fiyatları 250 ila 45 bin euro arasında değişiyor.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u LUX Resort ve Hotels işletecek!

MYC Partners’ın patronu Akdoğan, Bodrum’daki otelin işletmesini Türkiye’ye yatırım konusunda istekli olan Asya merkezli LUX Grubu’na verdi. Akdoğan “Trump’ın yöneticileri çok peşimizden koştu ama LUX ile anlaştık” dedi.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Titanic Hotels Bodrum açıldı!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

Swisotel Hotels Bodrum projesi basın toplantısı Haberi

Swisotel Hotels Bodrum projesi basın toplantısı
Swisotel Hotels & Resorts, 2013 ve 2014 yılında. Bodrum'da kapılarını açacak iki yeni lüks otel ile Türkiye'nin en popüler tatil merkezlerinden birinde yerini alıyor. Yeni Swisotel Hotels & Resorts projesiyle ilgili işbirliğinin paylaşılacağı basın toplantısı 20 Haziran 2012'de...