29 / 04 / 2024

Swissotel Otel Türkiyede yatırımlarına devam edecek

Swissotel Otel Türkiyede yatırımlarına devam edecek

21 yıldır Türkiye'de olan Swissotel 100 milyon euroya baştan aşağı yenilendi. Genel Müdür Struger, "Türkiye'ye yatırımlarımız sürecek" dedi.

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Ilgaz Akbak Otel: Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli!

Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli sizleri bekliyor. Yapımında 10 ton tuz kullanılarak 30 bin metrekare alana inşa edilen otelin 15 bin metrekarelik açık otoparkı ile misafirlerimizin park sorununu ortadan kalkmıştır.

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Swissotel Otel Türkiye'de yatırımlarına devam edecek!

21 yıldır Türkiye'de olan Swissotel 100 milyon euroya baştan aşağı yenilendi. Genel Müdür Struger, "Türkiye'ye yatırımlarımız sürecek" dedi.

Türkiye-İran işbirliği Toplantısı İstanbul'da yapıldı!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-İran İş Konseyi Başkanı Rıza Eser, "Önümüzdeki yıl 250 tane otel, Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik bölgelerinde yapılacak" dedi.

Kaş'ta Erdem City Boutique Otel açıldı!

KAŞ eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in sahibi olduğu 'Erdem City Boutique Otel' törenle açıldı. Açılışta Ertuğrul Günay konuşma yaptı.

Konya Hich Otel Türkiye'nin en romantik oteli seçildi!

Dünyanın en saygın seyahat portallarından Tripadvisor 'ın Travellers Choice 2015 ödüllerinde "En iyi romantik oteller" kategorisinde Konya'dan, Mevlana temalı " Hich Otel " Türkiye birincisi seçildi.

Akbak Tuz Otel açıldı!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 10 ton tuz kullanılarak dekore edilen otel, törenle açıldı. D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde inşa edilen Akbak Tuz Otel'in açılış töreninde Vahdettin Özcan konuştu.

Tuz terapi odasına sahip otel büyük ilgi görüyor!

Çankırı Ilgaz'da bulunan dinlenme tesisindeki otel, 10 ton tuzla inşa edilen 2 terapi odasıyla ilgi çekiyor. Uluslararası yol güzergahındaki otel Türkiye'de tuz temalı "ilk otel"

Otellerde 5 yıldızda lider Türkiye!

Akdeniz çanağında rekabet eden destinasyonlar içinde en fazla 5 yıldızlı otel Türkiye’de bulunuyor. Akdeniz ülkelerindeki tesislerin tür ve sınıflara göre dağılımı incelendiğnide 5 yıldızlı otel sayısında Türkiye ilk sırada yer alıyor.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Swissotel Otel Türkiyede yatırımlarına devam edecek Haberi

Swissotel Otel Türkiyede yatırımlarına devam edecek

Türkiye'de kapılarını 1991'de açan Swissotel, yaptığı 100 milyon euroluk yenileme yatırımıyla adeta küllerinden yeniden doğdu. Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye'nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yatırıma devam edeceklerini de belirten Struger, "Bölgede yaşanan olumsuzluklara rağmen doluluk oranı yüzde 85'lerde. Terörden zaman zaman etkilensek de hayat devam ediyor. Bir süre sonra her şey olağan akışına giriyor" dedi. 


 Yenileme yatırımınız tamamlandı mı?

Yüzde 90'ı Mart 2016'da tamamlanacak. Yatırımın ilk ayağı 2010'da SPA ile başladı ve bütün altyapı değişti. Hatta 'yeniden inşa edildi' diyebiliriz. Zemin ve taşıyıcı kolonlar dışındaki her şey yenilendi. Teorik olarak yıkıp yapmak daha kolay olurdu. 


 Yatırım size ne gibi avantajlar sağlayacak? 

Sektörümüzde hizmet kadar, sunulan...