05 / 05 / 2024

symbol istanbul ne zaman teslim

symbol istanbul ne zaman teslim

Bahçeşehir Sembol İstanbul projesi 3 rezidans ve 1 alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Peki Sembol İstanbul fiyatları ne kadar?

Sembol İstanbul'da yüzde 25 peşinatla! 220 bin TL'ye 1+1!

Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinde 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan yer alıyor. 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı projede daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Symbol İstanbul Beylikdüzü projesinin teslimi ertelendi!

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü-Tem yolu üzerinde inşa edilen Symbol İstanbul projesinin teslim tarihi Esenyurt imar sorunlarından dolayı 2016’ya ertelendi. Projenin Aralık 2014’te tamamlanması planlanıyordu….

İstanbul ne zaman normalleşecek?

Koronavirüsün daha fazla yayılmasını engellemek için uygulanan tedbirler yavaş yavaş esnetiliyor. Peki İstanbul’da yasaklar ne zaman kalkacak? Kafe, restoran ve lokantalar ne zaman açılacak? İşte detaylar…

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin önünden Sadabat Deresi geçiyor. Peki Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

3 blokta 115 daireden oluşan Kağıthane Mod İstanbul projesi peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ne zaman teslim?

MOD İstanbul ne zaman teslim?

3 bin 770 metrekare alanda hayata geçirilen MOD İstanbul projesi 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede fiyatlar 470 bin TL'den başlıyor. Peki MOD İstanbul ne zaman teslim?

symbol istanbul ne zaman teslim Haberi

symbol istanbul ne zaman teslim

Sembol İstanbul'da yer alan dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 11 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sembol İstanbul fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Proje E-5 karayoluna 800 metre, havaalanına 12 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


Yüzde 1 KDV uygulanan Sembol İstanbul 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Karden İnşaat imzası taşıyan proje Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Bahçeşehir Sembol İstanbul 'da futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, tenis kortları, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, plates, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Sembol İstanbul fiyatları metrekare birim fiyatı...