30 / 04 / 2024

Symbol Kocaeli açılış tarihi

Symbol Kocaeli açılış tarihi

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu 5 sac ayaklı projeyi hayata geçiriyor. 3 bin kişinin istihdam edecek Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Darıca'daki zeytinlik alan imara açılıyor!

Kocaeli’nin zeytini ile meşhur Darıca ilçesinde, belediye meclisinin kararının ardından, zeytinlik alanlar imara açılıyor.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İşte Kocaeli'de açılışı yapılan 151 dev proje!

Kocaeli’de hayata geçirildiği iddia edilen 151 proje ve çalışmanın açılışı önceki gün gerçekleştirildi. Projelerin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geldi. İşte Kocaeli'de açılışı yapılan 151 dev proje...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan vatandaşları selamladı.

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Symbol Kocaeli açılış tarihi Haberi

Symbol Kocaeli açılış tarihi

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu 5 sac ayaklı projeyi hayata geçiriyor. 3 bin kişinin istihdam edecek Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak


Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla 5 sac ayaklık Symbol Kocaeli projesini hayata geçiriyor. İçinde AVM, otel, hastane kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunacağı projenin ilk etabı 28 Mayıs’ta açılacak. 2 parsel 77 dönüm üstünde yapılan projenin bitirilmesi için sahada günlük ortalama bin 700 kişi çalışıyor. Proje tamamlandığında toplam 3 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülürken, hastanenin işletmesini Medical Park, otelin işletmesini Hampton by Hilton yapacak. Yıllık 10 milyon ziyaretçi beklenen Symbol Kocaeli projesinin AVM ayağında 150- 160 mağaza olacak. Symbol Kocaeli,...