16 / 05 / 2024

T. ESRA

T. ESRA

KOÇ Holding şirketi RMK Marine’in inşa ettiği ‘tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri’ ünvanını taşıyan iki tankerden ilki T. ESRA, denize indirildi

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

4e Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

4e Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Güngören'de Esra Aktay tarafından kuruldu. 

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karaman tarafından kuruldu.

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

İmarex Global Emlak İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmarex Global Emlak İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Vanlı, Hadıa Hassoun ve Onut Sancar ortaklığında kuruldu.

Posıtıve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Posıtıve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Dinç ve Esra Hamamcı ortaklığında kuruldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Beyazoğlu Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazoğlu Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Beyaz tarafından kuruldu.

Orka Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Esra Arıcı Çil tarafından kuruldu. 

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

T. ESRA Haberi

T. ESRA


KOÇ Holding şirketi RMK Marine’in inşa ettiği ‘tekne yapısından bağımsız kargo tanklarına sahip dünyada üretilen en büyük asfalt tankeri’ ünvanını taşıyan iki tankerden ilki T. ESRA, denize indirildi. Tuzla’daki törene Koç Holding, RMK Marine ve Ditaş’ın üst düzey yöneticileri katıldı. 


Ditaş için üretilen 19.000 DWT’luk iki asfalt tankerinden ilki T. ESRA, diğeri T. AYLİN adını taşıyor. Gemiler on iki tankta, 18.000 metreküp petrol ürünleri ve 250 OC sıcaklıkta asfalt yüklerini taşıyabiliyor. RMK Marine Genel Müdürü Can Öztürk, gemilerin, tekne yapısından bağımsız kargo tankları ile dünyada üretilmiş en büyük asfalt tankerleri olduğunu belirterek, bundan dolayı gurur duyduklarını söyledi.


Kesintisiz 27 gün seferde


TEK pervaneli sevk sistemine sahip asfalt ve petrol ürünleri tankeri olan gemi, servis hızında kesintisiz 27 gün sefer yapabilecek şekilde tasarlandı....