13 / 05 / 2024

T. Mohammed I Telmesani

T. Mohammed I Telmesani

Tagay Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Nihat Yılmaz, T. Mohammed I Telmesani tarafından 10 bin TL'lik yatırımla 2 Nisan'da kuruldu

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

İnşaat sektörü temsilcileri Güçlü Türkiye için evet kampanyasına katıldı!

İnşaat sektörünün dev isimleri ‘Güçlü Türkiye için evet’ kampanyasına katıldı. Patronlar, “Türkiye’nin yeni bir hikâyesi olacak. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkenin kalkınmasının önünü açacak. Bürokratik oligarşi kalkacak, iş dünyası da rahatlayacak” diyor.

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Koordinat Çayyolu, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına katıldı!

Konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası Ankaralılar’ı da heyecanlandırdı.

Fitch'ten Türkiye için uyarı!

Türkiye için not kararını 27 Ocak'ta açıklayacak olan Fitch, Türkiye'deki siyasi risklerin ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti.

İşte Türk iş dünyasının 2017 beklentileri!

Küresel ve jeopolitik gelişmeler nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türk iş dünyası, 2017'ye pozitif bakıyor. Türk iş dünyasının temsilcileri 2017 yılına yönelik beklentilerini aktardı.

Büyükyalı İstanbul, Arda Türkmen'i ağırladı!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, iyi yaşamın önemli bir parçasının “iyi yemek” olduğunu söyleyen ünlü şef Arda Türkmen’i ağırladı.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

İzmir Büyükşehir, kamulaştırmalar için 35 milyon TL harcadı!

Tarihi yapıların restorasyonu için 55 milyon lira, arkeolojik kazıların önünü açan kamulaştırmalar için de 35 milyon lira harcayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7 ören yerinde devam eden arkeolojik kazılara da yaklaşık 8.5 milyon TL destek verdi.

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu!

İçinde 5 milyon cilt kitabın bulunacağı Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu. Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyüğü olacak kütüphane, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın halka açık üçüncü binası olacak.

3. Havalimanı için yakıt çiftliği inşa edilecek!

İstanbul 3. Havalimanı için 210 milyon liralık yatırımla 300 bin metreküp kapasiteli yakıt çiftliği inşa edilecek. Proje için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda bulunuldu.

T. Mohammed I Telmesani Haberi

T. Mohammed I Telmesani

Tagay Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Nihat Yılmaz, T. Mohammed I Telmesani tarafından 10 bin TL'lik yatırımla 2 Nisan'da kuruldu. Tagay Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tagay Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Şevketiye Mahallesi, Dünya Ticaret Merkezi A2 Blok Kat 5...