05 / 05 / 2024

T Turizm Gayrimenkul iletişim

T Turizm Gayrimenkul iletişim

T Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Karaduman tarafından kuruldu.

Aydan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Buharalı tarafından kuruldu.

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çalık, Gökhan Gerek ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin sermaye bedeli  ile Laıth A.H.A. ve Mahmoud M.T.Q tarafından kuruldu.

T Turizm Gayrimenkul iletişim Haberi

T Turizm Gayrimenkul iletişim

T Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Karaduman tarafından kuruldu.

T Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
A- Her türlü içe ve dışa dönük turizm işleriyle uğraşmak seyahat acentesi kurmak bunları işletmek kiralamak akaryakıt taşıt istasyonları açmaktır. Turistik amaçlı her türlü kara deniz hava ulaşım araçları ile eğlence ve sportif amaçlı araçların iktisabı kullanılması ve işletilmesi. Seyahat acenteliği ve bu amaçla Türkiye içinde ve dışında yerli ve yabancı uyruklu turistlere gezi ulaştırma konaklama spor eğlence ve bilgi edinme imkanlarının sağlanması. Yurt içi ve yurt dışı yolcu ve yük taşımacılığı. Turistik amaçta olsun veya olmasın kendi adına her türlü taşınmaz mal alımı mülkiyeti altındaki taşınır ve taşınmaz malların yerli ve yabancı uyruklu üçüncü kişilere...