25 / 08 / 2024

T7 Tasarım Reklam iletişim

T7 Tasarım Reklam iletişim

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tümuçin Muratalan tarafından kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İsmail Tarhan tarafından kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tümuçin Muratalan tarafından kuruldu.

Dess Concept Tasarım Mimari Uygulama Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dess Concept Tasarım Mimari Uygulama Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Başak ve Sonay Tünay ortaklığında kuruldu.

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Yorgancı tarafından kuruldu.

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 11 bin 250 TL sermaye bedeli ile Volkan Ziya Ayhan tarafından kuruldu.

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti kuruldu!

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti 100 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kwgah tarafından kuruldu.

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi Murat Özdoğan ve Kadir Özdoğan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. Osman Çağrı Sağlam tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zeplin Mimarlık Dekorasyon Reklam ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Hakan Özdemir tarafından 500 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Kutlubey Sokak Zeplin Apartmanı'nda kuruldu.

T7 Tasarım Reklam iletişim Haberi

T7 Tasarım Reklam iletişim

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tümuçin Muratalan tarafından kuruldu.

T7 Tasarım Reklam Ve Dekorasyon Limited Şirketi konusu:
A- İÇ TARASIM ve PROJE İŞLERİ 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 3-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 4-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. 5- Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 6-Her...