19 / 05 / 2024

tabakhane kentsel dönüşümde ne kadar ücret ödendi

tabakhane kentsel dönüşümde ne kadar ücret ödendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 162 milyon lira ödendiğini belirtti.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Tabakhane kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

TRABZON Buyükşehir Belediyesi ekipleri, Tabakhane Kentsel Dönüşüm alanında yıkımlara devam ediyor. Alanda bulunan 688 binadan 600'ünün kamulaştırdığı proje kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 175 milyon TL ödeme yapıldı.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşümde 405 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamulaştırılan 600 binanın 405’inin yıkımı tamamlandı.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşümde 600 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi nde kamulaştırılan binaların sayısı 600'e ulaştı. Projenin tamamlanmasının ardından Trabzon yeni bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

Tabakhane'deki kentsel dönüşümde 162 milyon TL ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 162 milyon lira ödendiğini belirtti.

Kentsel dönüşümde devrim gibi adım!

Kentsel dönüşümde devrim gibi adım geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı ile kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmak için kentsel dönüşüme imar hakkı transferi getiriliyor.

Kentsel dönüşümde kamulaştırma süreci başladı!

Kentsel dönüşümde inşaat firmaları ile anlaşamayan hak sahiplerinin mülkleri için uygulanması beklenen kamulaştırma süreci başladı.Dönüşümdeki kamulaştırmada ilk örnek Fikirtepe’de uygulandı. Bölgede başlayan çalışmalarda öncelikle değer tespiti yapıldı.

Kentsel dönüşümde acele kamulaştırma!

Kentsel dönüşümde inşaat firmaları ile anlaşamayan hak sahiplerinin mülkleri için uygulanması beklenen acele kamulaştırma süreci başladı. Dönüşümdeki kamulaştırmada ilk örnek Fikirtepe’de uygulandı, değer tespiti yapıldı.

Kentsel dönüşümde plan revizyonu şart!

Kentsel dönüşümde plan revizyonu şart. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ' Ulaşım planını da düşünüyoruz. Halkımız endişe etmesin.Başlattığımız çalışmayı yakında kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

İdris Güllüce kentsel dönüşümde Ümraniye'yi örnek gösterdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı. Bakan Güllece; Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları da örnek gösterdi...

Kentsel dönüşümde tahliye süresi!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni ve sağlam binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde tahliye süresi kaç gündür? İşte kanun esasları..

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde örnek ilçe Ümraniye!

Çevre ve Şehircilik Bakan İdris Güllüce, NTV'de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye'de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı ve Ümraniye Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları örnek gösterdi.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 340 bina yıkıldı!

TOKİ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şimdiye kadar 340 bina yıkıldı. Hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 133 milyon TL ödeme yapıldı.

tabakhane kentsel dönüşümde ne kadar ücret ödendi Haberi

tabakhane kentsel dönüşümde ne kadar ücret ödendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 162 milyon lira ödendiğini belirtti.


Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından yürütülen proje kapsamında 688 binanın yıkılacağını ve kentin yeni bir yaşam alanına kavuşacağını ifade etti.

Kamulaştırılan 600 binadan 400'ünün yıkımının tamamlandığına işaret eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Hak sahiplerine bugüne kadar 162 milyon lira ödendi. Kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede uygulanacak olan projenin hazırlanması noktasında da çalışmalarımız devam ediyor. Tabakhane kentsel dönüşümünün tamamlanması ile Trabzon yeni bir yaşam alanında daha kavuşmuş olacak. Proje kapsamında bölgede 353 konutun yapımına da devam ediliyor. Emeği geçenlere şükranlarımı...