01 / 05 / 2024

tabakhane vadisi ihalesi detayları

tabakhane vadisi ihalesi detayları

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Tabakhane Vadisi’ndeki 3 katlı ev kaderine mi terk edildi?

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Ankara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli İmrahor Vadisi 1 Etap Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tabakhane’deki hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan kamulaştırmalardan dolayı hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi.

tabakhane vadisi ihalesi detayları Haberi

tabakhane vadisi ihalesi detayları

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin detaylar şu şekilde;

İhale Kayıt Numarası    :    2018/32446  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 er Adet Çiçek Satış Üniteleri, Kış Bahçesi, Bay-Bayan WC, Güvenlik Kulübesi, Betonarme Menfez İnşaatı, Genel Altyapı İmalatları, Zemin İyileştirme İşleri, Peyzaj Düzenlemeleri, Yol...