06 / 05 / 2024

tabanlıoğlu dubai projesi

tabanlıoğlu dubai projesi

İstanbul dışında Ankara, Doha ve Dubai’de ofisi bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık, her yıl 20 ile 30 arasında proje yürütüyor. Tabanlıoğlu Mimarlık, üslendiği Crystal Towers projesiyle Dubai’ye sokak kültürü götürmeyi hedefliyor

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin değeri 5.90 milyar TL!

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi Projesi'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Bu kapsamda Saraçoğlu projesinin 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 5 milyar 90 milyon 654 bin 341 TL oldu. 

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin ihya sürecini başlattı. İşte Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

tabanlıoğlu dubai projesi Haberi

tabanlıoğlu dubai projesi


Yürümek yerine arabayla ulaşılan projelerin yoğunluk kazandığı Dubai’ye Tabanlıoğlu yeni bir mimari götürüyor. İstanbul dışında Ankara, Doha ve Dubai’de ofisi bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık, her yıl 20 ile 30 arasında proje yürütüyor. Bunların yüzde 25 ile 30’u ise yurtdışında gerçekleşiyor. Şirketin  ortaklarından Mimar Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, Dubai ofisinin Jbr denilen marina bölgesinde şehre entegre bir proje hazırladığını belirterek, “Bölgede birçok proje yapılıyor. Ancak şehre entegre proje yok. İki bina arasında bile geçiş sağlamak için bazen arabaya kullanmak gerekebiliyor. Dubai’de kentsel gelişimin öncüsü olarak geliştirdiğimiz Crystal Towers projesi ise sokak kültürünü geliştiriyor. 2 yıl sonra bitecek proje oranın tek yürünen projesi olacak. Binanın dışında cafelerde otururken önünden insanlar geçecek” dedi. Biri 30 diğeri 35 katlı iki kulede otel ve konut fonksiyonlarının...