27 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımları

Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımları

Tabanlıoğlu, Mimarlık New York’ta gerçekleştirilecek olan 118E59th Street Residences projesi ile ‘Konut’ kategorisinde ve BAKSI, Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi projesiyle de ‘Sivil ve Kamu Binası’ kategorisinde büyük ödülleri kazandı.

Tabanlıoğlu, kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı!

Başkent Ankara’da One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’nin kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, London Design Festival 2015'e katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık ve Arik Levy, “Transition; Warm/Wet”/ “Geçiş; Sıcak/Islak” başlıklı enstalasyonları ile Londra Tasarım Festivali’nin ana mekanlarından Somerset House West Wing’de 10 Tasarımcı arasında yer aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda. Türkiye’deki mimarlık şirketleri, Avrupa’da, ABD’deki projelere bir yerel ortak olmadan imza atamıyorlar ama var olmanın, görünmenin yolunu başka şekillerde bulmak mümkün.

Tabanlıoğlu, Londra'da mimarlıkla sanatı buluşturdu!

Royal Academy'de sanatçı Ai Wei Wei ile Tate Modern'de Pop Sergisi'nin aynı günlere denk düştüğü Londra Tasarım Festivali birkaç yıldan beri tasarımcı ve mimarların çarpıcı işbirliklerine sahne oluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık da bu yıl böyle bir işbirliğine

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platz Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Platz Mimarlık Tasarım Limited Şirketi Beyoğlu'nda Nikolai Rizo ve Stefan Rizo ortaklığında kuruldu.

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Emirahmetoğlu ve Gözde Emirahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Hilal Çakır tarafından kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımları Haberi

Tabanlıoğlu Mimarlık tasarımları

Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da her platformda dikkat çekti. MIPIM 2017’de, standı, sunumları ve katıldığı panellerle ilginin odağında yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık, kazandığı üç ödülle de MIPIM AR Future Awards’da ön plana çıktı.


Çeşitli sergilerin yanı sıra mimari proje yarışmaları, düzenlenen panel ve konferanslarla farklı coğrafyalardan önemli yatırımcıların, mimarların, şehir planlamacıların katıldığı dünyanın en önemli buluşma platformlarından biri olan MIPIM’de Tabanlıoğlu Mimarlık bu yıl da tüm platformlarda dikkat çeken ofislerden biri oldu.


Son üç yıl da olduğu gibi MIPIM 2017’de de P-1.K51’deki özgün standıyla yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Melkan Gürsel ve Murat Tabanlıoğlu’nun sunumları, konuşmacı olarak katılımları ve aldığı ödüllerle bu küresel platformda dikkatleri üzerine topladı. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın, başta New York...