16 / 05 / 2024

tablo bahçe yapıldı

tablo bahçe yapıldı

New York'ta Claude Monet'in nilüferler tablosundan esinlenerek yapılan kopya bahçesini iki ayda 100 bin kişi gezdi

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaş zammında son dakika! Yeni zam hesaplaması peş peşe yapıldı, rakamları gören bayram etti

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaş zammında son dakika... Yeni zam hesaplaması peş peşe yapıldı, rakamları gören bayram etti... Emekliler hemen bu rakamlara bakın...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

1 Ocak 2023 asgari ücret zammında hesaplar peş peşe yapıldı! Açıklanan bu rakamları görenin aklı gitti! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan 1 Ocak 2023 asgari ücret zammında hesaplar peş peşe yapıldı... Açıklanan bu rakamları görenin aklı gitti! Hemen bakın...

Emekli maaşlarında bu kez 9 şiddetinde deprem! Maaş hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı!

Emekli maaşlarında bu kez resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşı hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'e yapıldı. 

Deva Turizm  İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deva Turizm Tekstil Mobilya İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Deva Turizm  İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'e yapıldı. 

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efem Endüstriyel Danışmanlık Laboratuvar Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'e yapıldı. 

Evran Turizm İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Evran Turizm İnşaat Otomotiv Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil iişlemi bugün gerçekleştirildi. Evran Turizm İnşaat'ın merkez nakli Fatih'e yapıldı.

Kutlu İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kutlu İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Kutlu İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Bakırköy'e yapıldı. 

tablo bahçe yapıldı Haberi

tablo bahçe yapıldı

Fransız ressam Claude Oscar Monet'nin "Nilüferler" tablosunun kopyası olarak tasarlanan bahçe New York Bronx bölgesinde yer alıyor. Bahçe, güller ve hezaren çiçekleri ile kaplı ortasında nilüferlerle bezenmiş göletin üzerinde bir köprü var. Ziyaretçiler bu köprüden geçerken kendilerini tablonun içerisindeymiş gibi hissedebiliyor. 


86 yaşındayken akciğer kanserinden hayatını kaybeden Monet'nin 1906'da Giverny'deki bahçesinde yaptığı tablonun, kopyası otoritelerden de tam not alıyor. 


Sanatçının 1900'lerin başında nilüfer serisinin en başarılı örneklerinden biri olarak kabul edilen tablosunun canlısını sergileme fikrini ortaya atan Paul Tucker şu açıklamalarda bulundu:


Ziyaretçilerimiz, Monet'nin nilüfer izlenimlerini canlı canlı hissediyor. Onun tablosunda kullandığı çiçeklerin aynılarını sergiliyoruz. Doğal sirkülasyonundaki canlı çiçekler her gün değişiyor. Biz de onların Monet tablosundaki gibi kalmaları için her gün büyük uğraş veriyoruz. Yaklaşık 150 farklı türden bahsedebiliriz. Japon akağaçları ile...