25 / 07 / 2024

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir: TOKİ vasıtasıyla nasıl dar gelirliye konut yapılıyorsa, küçük ve orta ölçekli işletmelere de imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Muharrem Borlu tarafından kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kamber Korkmaz ve Mustafa Kemal Ertaş ortaklığında kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir Haberi

Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir

Dar gelirliye nasıl konut yapılıyorsa KOBİ'lere de imalathane yapılsın Ankara markası Taç Boya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tokdemir merpen altı imalathanelerinin önüne geçilebilmesi için TOKİ vasıtasıyla nasıl dar gelirliye konut yapılıyorsa, küçük ve orta ölçekli işletmelere de imalathane yapılabilecek projenin gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi. 


Sizi tanıyabilir miyiz? 


1957 Kayseri doğumluyum. İlkokulu Kayseri'de, 1970 yılından sonra ortaokul-li.se ve üniversite öğrenimimi Ankara'da tamamladım. Eski adıyla Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi yeni adı Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Daha sonra Ankara Üniversitesi Sivasiil Bilgiler Fakültesinden mühendisler için verilen işyeri yönetimi 6 (altı) avlık sertifikasyon programına katılarak sertifikamı aldım. 

Ayrıca işimin gereği olarak 8 (sekiz) avlık muhasebe kursuna devam ettim. 

Vatani görevimi Tuzla Jip Fabrikası Laboratuvarında çalışarak tamamladım. Üniversite öğrenimim yıllarında, ağabeyimin boya ve inşaat malzemeleri...