29 / 04 / 2024

TAÇ Çorum

TAÇ Çorum

Zorlu Tekstil Grubu'nun Türkiye 'de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ'ın Çorum'daki ilk mağazası. 23 Eylül tarihinde Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı 'nda açılıyor.

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

TOKİ Çorum Kuruçay kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay projesinde yer alan 151 adet konutun kura çekilişi 10 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Kuruçay'da 271 konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi satışa çıkarılıyor. Proje için başvuru dönemi 23 Ağustos'ta başlayacak.

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Çorum Oğuzlar 106 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çorum'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 360 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 9.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 710 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

TAÇ Çorum Haberi

TAÇ Çorum


Zorlu Tekstil Grubu'nun Türkiye 'de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ'ın Çorum'daki ilk mağazası. 23 Eylül tarihinde Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı 'nda açılıyor. 


Çok özel fırsatlarla kapılarını açacak olan TAÇ Fabrika Satış Mağazası'nda. perdeden nevresime, yatak örtüsünden battaniyeye. havludan lisanslı ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazedeki ürün çeşitleri ziyaretçilere sunuluyor. 

40 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye'de ev tekstil sektörünün lider markası konumundaki TAÇ. 

Çorum'da 23 Eylül tarihinde açılışı yapılacak TAÇ Fabrika Satış Mağazasınla, kentte ev tekstil alışverişine yeni bir soluk getiriyor. 



Çorum...