04 / 05 / 2024

TAÇ perde modelleri

TAÇ perde modelleri

Zorlu Tekstil Grubu, Home&Tex Fuarı’na katılarak, TAÇ markasının en yeni nevresim ve perde koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fuar, 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilecek.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Vergiler Clio hibriti makul kıldı! 3 yıl sonra satışta

Türkiye’de üretimine başlanan Renault Clio hibrit yaklaşık 3 yıldır iç pazarda teşvik alamadığı için satışa çıkmıyordu. Kur zamları ve vergi çarpanı bütün otomobilleri 1 milyon lira seviyesine taşıyınca Clio E-Tech de bu tabloda makul otomobil oldu. Böylece hibrit modelleri satışa çıktı.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Oppo Find X6 ve X6 Pro modelleri 21 Mart'ta geliyor! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Oppo, uzun süredir beklenen Find X6 ve X6 Pro modellerinin tanıtım tarihini açıkladı. Şirket, 21 Mart'ta gerçekleşecek etkinlikte iki farklı modeli piyasaya sürecek.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Altın erkek kolyelerde yüzde 20 indirim! Erkek kolye modelleri Altınbaş'ta! 28 Ekim 2022 Altınbaş fiyat listesi

Dış görünümüne özen gösteren erkekler tarafından tercih edilen altın kolyeler ve modeller Altınbaş'ta. Altınbaş erkek kolye modellerinde yüzde 20 indirim başlattı. Peki altın erkek kolye fiyatları ne kadar? Altın erkek kolye fiyatları kaç lira? İşte 28 Ekim 2022 erkek kolye fiyat listesi...

Taç’tan 2. ürüne yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Taç fiyat listesi

Ev tekstili markası Taç online satış kanalı tac.com.tr üzerinden 2. ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yatak odası, mutfak, banyo, perde, aksesuar gibi gruplarda ürünleri bulunan Taç, çocuklara yönelik lisanslı ürünleri de kampanyaya dahil etti. İşte taç fiyat listesi

Migros'ta Apple Ipad ürünlerde büyük indirim! Apple Ipad ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerinde büyük indirim alıcılarını bekliyor. Peki, Migros'ta hangi Apple Ipad modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Migros'ta Apple Ipad ürünlerde dev indirim! Bu fırsat kaçmaz hemen alın! İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerinde dev indirim sizleri bekliyor. Peki Migros'ta hangi modeller Apple Ipad modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta Samsung Galaxy ve Xiaomi Redmi cep telefonlarında kaçırılmayacak fırsat! İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili Samsung  Galaxy ve Xiaomi Redmi cep telefonlarında kaçırılmayacak indirim. Peki Migrosta hangi  Samsung  Galaxy ve Xiaomi Redmi modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 11 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

Migros'ta Bluetooth kulaklık modellerinde büyük indirim! Oppo, Apple, Bood.. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

Migros'ta Oppo, Apple ve Bood kulak içi Bluetooth kulaklık modelleri indirime girdi. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fransız PSA'nın 650 milyon dolarlık fabrikası Fas'ta inşa edilecek!

Fransız PSA Grubu, Fas’ta yeni fabrika inşa ediyor. 650 milyon dolar yatırım bedeline sahip fabrikada Peugeot 208, 301 ve Citroen Elysee modelleri üretilecek.

TAÇ perde modelleri Haberi

TAÇ perde modelleri

19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilecek fuarda, TAÇ markasına ait perde koleksiyonları 7. Salon B02 no.lu standta, nevresim koleksiyonları ise 2. Salon C01 no.lu standta sergilenecek. Aynı zamanda Zorlu Tekstil Grubu markalarından Kristal’in ürün grupları, 2. Salon C11 no.lu standta sergilenecek.


Dünyanın en büyük ev tekstili üreticilerinden Zorlu Tekstil Grubu, CNR Expo’da 19-22 Kasım 2014 tarihleri arasında, bu yıl ikinci düzenlenecek olan Home&Tex Fuarı’nda yerini alıyor. 


Türkiye’nin lider ev tekstili markası TAÇ’ın, en yeni ürünlerinin de aralarında olduğu perde ve nevresim koleksiyonları, iki ayrı Zorlu Tekstil standında ziyaretçilere sunuluyor. TAÇ’ın perde koleksiyonları 7. Salon B02 no.lu standta, nevresim koleksiyonları ise 2. Salon C01 no.lu standta sergilenecek.


Ayrıca, Zorlu Tekstil Grubu markalarından Kristal’in ürün grupları da, 2. Salon C11 no.lu standta...