10 / 05 / 2024

taç yarışma sonuçları

taç yarışma sonuçları

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstili markası TAÇ tarafından, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliği ile bu yıl 12. kez düzenlediği “Bir De Sen Tasarla Yarışması” sonuçlandı.

Yarısı bizden kampanyası başvuru sonuçları belli oldu mu? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yarısı Bizden Kampanyası, başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi...

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018!

Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018 henüz belli olmadı. Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap 1+1 ve 2+1 kura sonuçları açıklandı!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 kura sonuçları bugün belli oldu. İşte Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap isim isim tam liste...

Maşuk 5. Bölge 1. Etap TOKİ 2+1 kura sonuçları listesi!

Maşuk 5. Bölge 1. Etap TOKİ 2+1 kura sonuçları listesi henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi bugün yapılacak.

Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 kura sonuçları sorgulama!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Türkoğlu TOKİ kura sonuçları 2+1!

Türkoğlu TOKİ kura sonuçları 2+1 henüz belli olmadı. Projede yer alan 75 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

taç yarışma sonuçları Haberi

taç yarışma sonuçları


Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakülteleri’nde öğrenim gören lisans öğrencileri ile Eğitim Fakülteleri’nin Resim-İş Öğretmenliği Bölümü lisans öğrencilerinin katıldığı, “12. TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması”nda sonuçlar, 7 Mayıs tarihinde Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törende açıklandı.


Gazeteci ve program yapımcısı Özlem Gürses’in moderatörlüğünü üstlendiği ödül töreni, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Ailesi üyeleri, Zorlu Tekstil Grubu Yöneticileri, akademisyenler ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katlımı ile gerçekleştirildi. Törene ayrıca, Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden de konuşmacı olarak katıldı.


Yarışmada birinci seçilen Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Selin Tüfek, 10 bin TL değerindeki ödülünü Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’nun elinden aldı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden Sare...