03 / 05 / 2024

Taca İnşaat markalı konut projesi

Taca İnşaat markalı konut projesi

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Artaş İnşaat markalı projelerinde avantaj sunuyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı Yamanevler ve Başakşehir projelerinde konut alıcılarına 180 ay 0,99 vade oranı ile ödeme imkanı sunuyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeni Avrupa Konutları gelecek!

Artaş İnşaat, markalı konut sektöründe bugüne dek 17 bin 500 adet konut teslim etti. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “Avrupa Konutları markasıyla sektörde yeni projelere imza atacağız" dedi..

AKM'nin yıkımı için ruhsat verildi!

Beyoğlu Belediyesi'ne AKM'nin yıkılması için başvuru yapan Yeni Yapı-TACA İnşaat Sanayi ve Ticaret Ortak Girişimi'nin başvuru kabul edildi. 

Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta!

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat,  markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor. Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Ankara'nın markalı projeleri şehrin gelişmesine katkı sağlıyor!

Ankara’da yükselen markalı projelerin hem şehrin gelişimine hem de vizyonuna büyük katkı sağladığını dile getiren Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

Konut alıcısının tercihi ''markalı proje''!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konutta markalı projenin önemini anlattı. Anketlere göre konut alıcısının önceliğinin “markalı proje” olduğu ortaya çıktı.

Taca İnşaat markalı konut inşa edecek!

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Türk müteahhitler dünyada bir marka!

Türk müteahhitlerinin dünyada marka olduğunu belirten Taca İnşaat’ın patronu Tayyar Akkurt, “Hem ürün kalitesi hem de zaman açısından bizim üzerimize yok. Bir de Eximbank’ın desteği ile gidersek, alamayacağımız iş yok. Ülkemize ciddi döviz kazandırırız” şeklinde konuştu.

Taca İnşaat markalı konut projesi Haberi

Taca İnşaat markalı konut projesi

TACA İnşaat'ın kurucusu Tayyar Akkurt, inşaattan sonra turizme girdi. Cibuti'de bir otel yapıyor. İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Firmanın portföyünde 500 milyon dolarlık yeni proje var. Akkurt, yılsonuna kadar bu rakamın 1 milyar dolara çıkacağını söylüyor...


Türkiye ekonomisinin gizli devlerinden biridir TACA İnşaat. Firma Cumhuriyetin kuruluş yıllarına kadar uzanan bir geçmişe sahip. Dede Sait Akkurt Cumhuriyetin ilk yıllarında birçok projeye imza atmış. İşleri daha sonra oğlu Mecit Akkurt devralmış ve 1953'te Akkurt İnşaat'ı kurarak üst yapı müteahhitlik işlerine girmiş. Bugün babanın başlattığı müteahhitlik işini elektrik mühendisi oğlu Tayyar Akkurt devam ettiriyor. Tayyar Bey, bugüne kadar 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaat işi gerçekleştirmiş. Bugün yoluna TACA İnşaat olarak devam ediyor. 500 milyon dolar değerindeki projeler halen devam ediyor....