03 / 05 / 2024

Taca İnşaat otel projesi

Taca İnşaat otel projesi

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

Taca İnşaat otel projesi Haberi

Taca İnşaat otel projesi

TACA İnşaat'ın kurucusu Tayyar Akkurt, inşaattan sonra turizme girdi. Cibuti'de bir otel yapıyor. İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Firmanın portföyünde 500 milyon dolarlık yeni proje var. Akkurt, yılsonuna kadar bu rakamın 1 milyar dolara çıkacağını söylüyor...


Türkiye ekonomisinin gizli devlerinden biridir TACA İnşaat. Firma Cumhuriyetin kuruluş yıllarına kadar uzanan bir geçmişe sahip. Dede Sait Akkurt Cumhuriyetin ilk yıllarında birçok projeye imza atmış. İşleri daha sonra oğlu Mecit Akkurt devralmış ve 1953'te Akkurt İnşaat'ı kurarak üst yapı müteahhitlik işlerine girmiş. Bugün babanın başlattığı müteahhitlik işini elektrik mühendisi oğlu Tayyar Akkurt devam ettiriyor. Tayyar Bey, bugüne kadar 2 milyon metrekarenin üzerinde inşaat işi gerçekleştirmiş. Bugün yoluna TACA İnşaat olarak devam ediyor. 500 milyon dolar değerindeki projeler halen devam ediyor....