07 / 05 / 2024

Taca İnşaat yurtdışı projeleri

Taca İnşaat yurtdışı projeleri

Taca İnşaat’ın gündeminde çin hükümeti ile kurduğu stratejik ortaklık var, şirket aynı zamanda dört yıl önce AKM'nin ihalesini kazandı ve nihai kararı bekliyor.

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

AKM'nin yıkımı için ruhsat verildi!

Beyoğlu Belediyesi'ne AKM'nin yıkılması için başvuru yapan Yeni Yapı-TACA İnşaat Sanayi ve Ticaret Ortak Girişimi'nin başvuru kabul edildi. 

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Taca İnşaat yurtdışı projeleri Haberi

Taca İnşaat yurtdışı projeleri


Taca İnşaat’ın gündeminde çin hükümeti ile kurduğu stratejik ortaklık var, şirket aynı zamanda dört yıl önce AKM'nin ihalesini kazandı ve nihai kararı bekliyor.


Taca İnşaat ABD, Katar, Suudi Ara-bistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir ve Libya’da kurulu ofisleri ve uluslararası ortaklarıyla oteller, hastaneler, kongre ve alışveriş mer-kezleri gibi yapılar inşa ediyor. Taca inşaat Türkiye’de dört AVM inşa etmiş: Forum Mersin, Antalya Ter- racity, Denizli Teras Park ve yeni tamamlanan İskenderun Park Forbes. Şirketin en iddialı yönü, hızlı olmak. İstanbul Kongre Merkezi’ni 12 ayda bitirmişler. Süratli olmalarının iyi bir planlamadan geldiğini söyleyen Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt, “Her şeyi masa üzerinde bitirip minimum değişikliklerle imalata geliyoruz. Dolayısıyla işin sırrı düzgün planlamaya ve her şeyi öngörmeye bağlı” diyor.


Taca İnşaat'ın dünyada ve...