09 / 05 / 2024

Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi

Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi

Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Sertaç Özhabeş tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Merkez Mahallesi, Devekaldırım Caddesi'nde kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Kent Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anli tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi Haberi

Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi

Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi, Sertaç Özhabeş tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Merkez Mahallesi, Devekaldırım Caddesi'nde kuruldu. 


Taçkent Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü etüt,plan,proje,mimarlık,mühendislik ve müşavirlik hizmetleri,mühendislik yapıları,yerleşim alanları ve maden sahalarında;jeolojik,jeoteknik,jeofizik etütler ve maden etütleri,hidrolojik,hidro jeolojik etütler,sıcak su etütleri,jeolojik inceleme ve harita yapımı,maden arama,araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj,inceleme ve etütlerin yapılması,rezerv hesaplarının yapılması,ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması,kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları,ÇED raporlarının hazırlanması,beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri,jeolojik,jeoteknik,jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması. Her türlü inşaat,taahhüt,hafriyat,nakliyat,alt ve üst yapı işleri ile,iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak,kendi nam ve hesabına,kat karşılığı ve arsa alarak,bina ve tesisler yapmak,yaptırmak,satmak veya...