04 / 05 / 2024

Tah İnşaat Kimin

Tah İnşaat Kimin

Tah İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ay, Nurmehmet Afbaş, Cemzi Akbaş ve Ağıt Taşkın tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Gök tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki 10 aylık veriler alım iştahının sürdüğünü gösteriyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada 10 aylık veriler al iştahının devam ettiğini gösterdiğini söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çankırı, konumuyla yatırımcıların iştahını kabartıyor!

Çankırı’nın, Ankara ve İstanbul gibi metropollere yakın olması ve teşvikte 5’inci bölge desteklerinden faydalanması, yatırımcıları Çankırı’ya çekiyor. İldeki organize sanayi bölgeleri özellikle konumlarıyla yatırımcıların iştahını kabartıyor...

Bodrum'un koylarını inşaatçılar keşfetti!

Türkiye’nin turizm yüzü olan Bodrum, inşaat şirketlerinin de iştahını kabartırken Yalıkavak’tan Tilkicik’e kadar birçok koyda 30 proje bulunuyor.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Türkiye'nin mega projeleri yabancı yatırımcıların iştahını kabartıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Katar İş Konseyi Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, mega projelerin yabancı yatırımcıların iştahını kabarttığını söyledi.

Tah İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tah İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ay, Nurmehmet Afbaş, Cemzi Akbaş ve Ağıt Taşkın tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Maximilian Stahl: İnşaat sektörünün büyüme oranı iştah kabartıyor!

Almanya menşeli sigorta şirketi VHV Insurance Türkiye İrtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Türkiye’nin iki lokomotif sektörü olan inşaat ve enerjideki hacim-büyüme oranı her yatırımcının iştahını kabartıyor” dedi..

Tah İnşaat Kimin Haberi

Tah İnşaat Kimin

Tah İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün ali Ay, Nurmehmet Afbaş, Cemzi Akbaş ve Ağıt Taşkın tarafından kuruldu. 


Tah İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3. AMAÇ VE KONU 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...