02 / 05 / 2024

Taha Bilik

Taha Bilik

M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi, Taha Bilik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Onur İş Hanı'nda kuruldu.

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Harput Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Harput Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Yenia Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Yenia Lojistik Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Renuno İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Renuno İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kurşun ve Muhammed Taha Yekeler ortaklığında kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha E.E.Beaıt tarafından kuruldu.

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Foody İnşaat Emlak Gıda Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zagal ve Taha Alkhalouf ortaklığında kuruldu.

Taha Bilik Haberi

Taha Bilik

M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi, Taha Bilik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde binalar yapmak,yaptırmak satmak ve kiraya vermek. b)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak,yaptırmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,inşa ettirmek, satmak ve kiraya vermek. c)      Türkiye sınırları...