05 / 05 / 2024

Taha Group avm

Taha Group avm

Kazakistan Almatı’da AVM açılışını gerçekleştiren Taha Group, Türk restoran markalarını da buraya taşıyor. Nisan sonunda Suda Kebap’ı Almatı’ya taşıyacağını ifade eden Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Kazakistan’dan doğalgaz getireceğini de söyledi.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nadıne Taha tarafından kuruldu.

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Taha Group, Erzurum'da 2 yeni fabrika açıyor!

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasir Sidahmed Ömer, Taha Hasan, Yassir Mohamed Osman Shendi tarafından kuruldu. 

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Taha Group avm Haberi

Taha Group avm

Kazakistan’da yaptığı projelerle dikkat çeken Taha Group, Bağımsız Devletler Topluluğu’nun en büyük AVM’sini yapmaya hazırlanıyor. Bunun için 260 milyon dolar harcadıklarını belirten Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Astana’da gerçekleşecek 2017 Expo oyunları için eğlence merkezi ve büyük otel olmak üzere 1 milyar dolarlık proje yapılacağını ifade etti.


Kazakistan’da yaptığı AVM’lerle dikkat çeken  Taha Group, Almatı’da 85 bin metrekarelik Mega Center AVM’yi açtı. İlk AVM’yi 2002’de açan şirket, 2005’te Çimkent, 2007’de Astana, 2009’da Aktöbe’de AVM yapmıştı. Bu yıl ise şirketin bu AVM’nin yanına inşa ettiği 100 bin metrekarelik tamamlayıcı AVM nisanda bitecek. “Böylece Bağımsız Devletler Topluluğu’nun en büyük AVM’sini yapmış olacağız.” diyen Altaylı, bu birleşik AVM için 260 milyon dolar harcadıklarını söyledi. Önceki gün AVM açılışını Almatı’da gerçekleştiren Altaylı, buraya Türk...