05 / 05 / 2024

Taha Group fabrika mı açıyor

Taha Group fabrika mı açıyor

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nadıne Taha tarafından kuruldu.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Group Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  120 bin TL sermaye bedeli ile ALY M.S.E. REDA TAHA I.E. tarafından kuruldu.

Taha Group, Erzurum'da 2 yeni fabrika açıyor!

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasir Sidahmed Ömer, Taha Hasan, Yassir Mohamed Osman Shendi tarafından kuruldu. 

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Kar Group'tan 20 milyon liralık fabrika yatırım!

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

Etrofil, Yalova'da fabrika kurdu!

Acme Group’a ait Etrofil, Yalova'da 20 milyon euroluk yatırımla yeni fabrika açtı. 250 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen şirket, üretiminin yüzde 95’ini ihraç etmeyi planlıyor.

Hamat Group İzmir'de fabrika kuruyor!

İsrail'in en büyük banyo, mutfak ekipmanları ve armatür üreticilerinden biri olan Hamat Group, İzmir'de fabrika kuruyor. Hamat'ın yapacağı yatırıma bir Türk şirketi ortak olacak.

Taha Group fabrika mı açıyor Haberi

Taha Group fabrika mı açıyor

Global konfeksiyon endüstrisinde birinci lig oyuncusu haline gelmeyi hedef edinen Taha Group bu yolda hızla ilerliyor, vahap Küçük'ün yönetim kurulu başkanı olduğu tekstil devi yatırımda hız kesmiyor. Grup son yatırımı için seçtiği Erzurum'da iki fabrika açacak.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan dört fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek. Bunun için İstanbul'da VDS Tekstil Sanayi adıyla üç ay önce yeni bir şirket kuruldu. 1994'te Taha Group'ta göreve başlayan, 18 yıldır da Yavuz Tekstil'de görev yapan Genel Müdür Alaattin Torunoğlu, yeni şirketin yetkili isimleri arasında yer aldı. Erzurum'da da bir şubesini açan şirket geçen haftalarda kuruluşunu tamamladı.

Fabrikada son hazırlıklar yapılıyormuş. Üretim bu hafta başlayacakmış, ilk...