27 / 04 / 2024

Taha İnşaat Kimin

Taha İnşaat Kimin

Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ferid Topal ve Mykola Skoryk ortaklığında kuruldu.

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Ümraniye’de yapıldı.

Taha Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Aydın tarafından kuruldu. 

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir, Yeliz Demir ve Tayfun Demir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Taha Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taha Dekorasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Nazlı tarafından kuruldu. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Taha Turizm Seyahat İnşaat Ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yemen Erdin tarafından kuruldu. 

Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Taha Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İlker Kansız ve Aptullah Sonet Kansız imzasıyla kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Taha İnşaat Kimin Haberi

Taha İnşaat Kimin

Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

 Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi iş konusu; Her türlü konut işhanı kamu ve özel kişilere ait bina turistik tesis ve sanayi yapıların İşin yürütülmesi için gereken makina ve tesislerle ulaşım araçları menkul ve gayrimenkulleri iktisap eder. gerektiğindebunları satar, kiralar veya kiraya verir gayrimenkuller üzerinde inşaat yapar. intifa, irtifa, kat mülkiyeti kat irtifakı gayrimenkul mükellefiyeti tesis eder...

 

 Taha İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi Adres; Osmaniye Mh.Cami Sk.N.77 I/2...