27 / 04 / 2024

Taha Yerdelen

Taha Yerdelen

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Yerdelen tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Harput Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Harput Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Yenia Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Yenia Lojistik Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Renuno İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Renuno İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kurşun ve Muhammed Taha Yekeler ortaklığında kuruldu.

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha E.E.Beaıt tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Taha Yerdelen Haberi

Taha Yerdelen

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Yerdelen tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu. 


Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, devre tatil , apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, organizasyonlar kurmak, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, işletmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat...