09 / 05 / 2024

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 55 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Kayaoğlu Karot Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Karot Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kör tarafından kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Elçioğlu Som Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçioğlu Som Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasip Elçeoğlu tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Ghazı, Hussın Alkhateeb ve Mohammad Alghaze ortaklığında kuruldu. 

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermeye bedeli ile Bünyami Adıyaman tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 55 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Başkan Yardımcısı Nezih Barut, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli olarak belirlendi. 


Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; gerek şirketin gerekse başkalarının gayrimenkulleri üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Değirmen Sokak, No:18 Nidakule İş Merkezi,...