04 / 05 / 2024

Tahincioğlu gyo mu olacak

Tahincioğlu gyo mu olacak

İnşaat sektöründe 1,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan Tahincioğlu, gayrimenkul yatırım ortaklığı olmak için plan yapmaya başladı. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu üç yıl içinde gerçekleştirmeyi planlıyor...

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat!

Tahincioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Nidapark İstinye 3 etap şeklinde dizayn ediliyor.

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi!

Tahincioğlu İstinye Nidapark fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nidapark İstinye Evleri Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa ediliyor...

Nidakule Tahincioğlu Kayaşehir Projesi fiyat!

Nidakule Kayaşehir projesi A+ofis kulesi olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede Emlak Konut GYO güvencesi bulunuyor...

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri!

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 136 apart üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık!

15 bin 525 metrekare alan üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyla hayata geçirilecek olan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin detayları netleşti. İşte, Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık daire seçenekleri..

Tahincioğlu Nidapark Maltepe için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun “İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' ihalesini kazanan Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO arasında projenin imzaları atıldı.

Tahincioğlu Emlak Konut Maltepe ihalesini 1.5 milyar TL teklifle kazandı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasının ihalesini, 1 milyar 527 milyon TL’lik en yüksek teklifle kazandı.

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları!

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları 18 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Geçiçi teminat bedeli yaklaşık 100 bin TL - 250 bin TL olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Nidakule Ataşehir'de yer alan ticari birimler 19 Aralık 2015 Cumartesi günü açık artırma yöntemiyle satılacak. Peki Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arsası üzerinde inşa edilecek. Ön talep toplanan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek.

Tahincioğlu gyo mu olacak Haberi

Tahincioğlu gyo mu olacak


İnşaat sektöründe 1,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan Tahincioğlu, gayrimenkul yatırım ortaklığı olmak için plan yapmaya başladı. Bunu üç yıl içinde gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, " Sinpaş, Akfen gibi halka arz olan yatırım ortaklığı şirketlerinin daha verimli, daha kazandıran bir şirket haline dönüştüklerini görüyorum. Biz de bu alanda olmak istiyoruz." dedi. Eski Kent Gıda'nın sahibi olan Tahincioğlu Gayrimenkul, özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında ofis projelerine yoğunlaşmış durumda. Nidakule Ataşehir'deki 190 ofisin satışına dün metrekaresi 5 bin 500 lira artı KDV ile başlayan şirketin, Göztepe'de, Kozyatağı'nda, Levent'te, Yenisahra'da, Çengelköy'de gerçekleştirdiği ve planladığı projeleri bulunuyor. Bu sene iki projenin daha tanıtımını yapacaklarını açıklayan Özcan Tahincioğlu, satışlardan memnun olduklarını söyledi. 



Zaman...