27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Emlak Konut Maltepe ihalesini 1.5 milyar TL teklifle kazandı!

Tahincioğlu Emlak Konut Maltepe ihalesini 1.5 milyar TL teklifle kazandı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasının ihalesini, 1 milyar 527 milyon TL’lik en yüksek teklifle kazandı.



Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve 7 Haziran 2016 tarihinde (bugün) ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini kazandı. Tahincioğlu, arsa satışı karşılığı toplam gelir olarak 3 milyar 626 milyon TL ve bu rakamın yüzde 42'sine tekabül eden 1 milyar 527 milyon TL’yi arsa payı olarak vermeyi taahhüt etti.


Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı Emlak Konut Maltepe Küçükyalı ihalesine yönelik Tahincioğlu’ndan yapılan açıklamada; “İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı’ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz.”


Tahincioğlu Gayrimenkul Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren grup şirketidir. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Özcan Tahincioğlu’nun yürüttüğü Tahincioğlu Gayrimenkul, Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olup nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunmaktadır. Geliştirmekte olduğu projelere ilave olarak, şirketin aktif bir şekilde yönetimini üstlendiği, gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföyü de mevcuttur. Tahincioğlu’nun şu ana kadar tamamlamış olduğu projelerin inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerindedir. Tahincioğlu’nun inşaat firması olan Nida İnşaat, her projede genel yüklenici görevini üstlenmektedir. Firmanın sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi yer almaktadır. Tahincioğlu, LEED Gold sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir Kuzey, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Levent’in yanı sıra konut projeleri ayrıca Ataşehir’deki Nidakule İstanbul Finans Merkezi, Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarını devam ettirmektedir. Haziran 2015’de Nidapark Beşiktaş’ı Nisan 2016’da Nidakule Ataşehir Güney’i tamamlayarak teslim eden Tahincioğlu, “Evim Değerleniyor” kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütmektedir. Tahincioğlu Gayrimenkul’ün ayrıca Yenisahra, Beykoz, Zeytinburnu, Çengelköy, Bomonti, Kozyatağı, Kayaşehir ve İstinye’de planlama aşamasında projeleri bulunuyor.


Küçükyalı Karayolları arazisine 180 milyon TL teklif!



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, "İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunun yapıldığını bildirdi.


Emlak Konut'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, söz konusu ihalenin ikinci oturumunun bugün yapıldığı kaydedildi.


Açıklamada, ihalede en yüksek teklifi 3 milyar 635 milyon 715 bin lira ile Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm AŞ ve Kozken İnşaat Taahhüt ve Turizm AŞ iş ortaklığının verdiği, söz konusu ortaklığın ayrıca 1 milyar 527 milyon TL ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri için de en yüksek teklifte bulunduğu bildirildi.


Tekliflerin değerlendirme aşamasında bulunduğu belirtilen açıklamada, ihaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedelinin 713 milyon 96 bin 640 TL tutarında olduğu ifade edildi.


Toplam arsa alanı 114 bin 239 metre

Bu arada Tahincioğlu Gayrimenkul'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:


"İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz." 


AA


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Maltepe Küçükyalı’da satışa çıkardığı 114 bin 239 metrekarelik arsasına rekor teklif geldi. Küçükyalı Karayolları arazisi olarak bilinen arsaya, Tahincioğlu Gayrimenkul, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 635 milyon 715 bin TL teklif etti. Bu rakamın yüzde 42’si yani 1 milyar 527 milyon TL’sini Emlak Konut GYO’ya arsa payı olarak önererek, ihalenin kazananı oldu. 3.6 milyar liralık bu teklif, Emlak Konut ihalelerinde elde edilen en yüksek rakamlardan biri oldu. 

 

Konut ve ticaret hakkı

 

Emlak Konut GYO’nun Küçükyalı’da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasında, 128 bin 169 metrekarelik inşaat hakkı bulunuyor. Arsada, konut ve ticaret alanının yanı sıra ilkolul alanı, ibadet alanı, meydan alanı ve park alanı da bulunacak. 

 

Arsa için düzenlenen ihalenin ilk oturumunda 13 teklif gelmişti. İlk oturumda en yüksek teklif Artaş İnşaat’ın olmuştu. Artaş, 600 milyon satış toplam geliri üzerinden 180 milyon lira arsa payı önermişti. İhaleye Mesa Mesken, Varyap, Özülke, Nuhoğlu, Sur Yapı, Nurol GYO, Ege Yapı, Dap Yapı gibi sektörün önde gelen firmaları ilgi göstermişti.

 

İhaleye ilişkin ikinci oturum dün tamamlandı. İkinci oturumda en yüksek teklifi yapan Tahincioğlu Gayrimenkul arsanın sahibi oldu. Tahincioğlu Gayrimenkul, satış toplam geliri olarak 3 milyar 635 milyon 715 bin TL önerdi. Bu rakamın yüzde 42’si yani 1 milyar 527 milyon TL’sini Emlak Konut GYO’ya pay olarak ayırdı.

 

İstinye ve Kayabaşı’ndan sonra 3’üncü  

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, son yıllarda Emlak Konut GYO’dan üçüncü ihalesini kazanmış oldı. Daha önce Sarıyer arsası ihalesini, toplam satış geliri 3 milyar 672 milyon TL, arsa payı oranı yüzde 51.1 yani 1 milyar 876 milyon 392 bin TL teklifiyle kazanan Tahincioğlu, Kayabaşı 5’inci etap ihalesini de  1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri üzerinden yüzde 38 arsa payı yani 407 milyon 588 bin liralık teklifle kazanmıştı. Tahincioğlu, İstinye’de otel projesi yapacağını, Kayabayaşı’nda ise konut projesi yapacaklarını açıklamıştı.


Vatan


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın, İstanbul Maltepe Küçükyalı’da satışa çıkardığı 114 bin 239 metrekarelik arsasına rekor teklif geldi.


Küçükyalı Karayolları arazisi olarak bilinen arsaya, Tahincioğlu Gayrimenkul, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 635 milyon 715 bin TL teklif etti. Bu rakamın yüzde 42’sine denk gelen 1 milyar 527 milyon TL Emlak Konut GYO’ya arsa payı olarak ödenecek. Emlak Konut GYO’nun Küçükyalı’da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasında, 128 bin 169 metrekarelik inşaat hakkı bulunuyor. Arsada, konut ve ticaret alanının yanı sıra ilkokul alanı, ibadet alanı, meydan alanı ve park alanı da bulunacak. Arsa için 26 Mayıs’ta düzenlenen ihalenin ilk oturumunda 13 teklif gelmişti. Nihai ihalesi dün yapılan arsaya Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Kalyon İnşaat, Varyap, Ege Yapı, Dap Yapı, Sur Yapı, Özülke, Nurol GYO, Nuhoğlu İnşaat gibi firmalar da talip olmuştu. Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı ihaleye yönelik Tahincioğlu’ndan yapılan açıklamada; “İhale kapsamında bulunan arsalardan 3’ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. Projemizi Maltepe Küçükyalı’ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz” denildi. 


Hürriyet



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut GYO’nun Küçükyalı arsa ihalesini 3.6 milyar lira satış geliri ve 1.5 milyar lira arsa payı içeren rekor teklifle Tahincioğlu kazandı


Emlak konut GYO’nun, İstanbul Maltepe Küçükyalı’da satışa çıkardığı 114 bin 239 metrekarelik dev ihalesine rekor teklif geldi. Küçükyalı Karayolları arazisi olarak bilinen arsaya, Tahincioğlu, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 635 milyon 715 bin lira teklif etti. 


Tahincioğlu, bu rakamın yüzde 42’si yani 1 milyar 527 milyon lirasını emlak Konut GYO’ya arsa payı olarak önererek, ihalenin kazananı oldu. Aynı zamanda 3.6 milyar liralık bu teklif, Emlak Konut ihalelerinde elde edilen en yüksek rakamlardan biri oldu.


Konut ve ticaret...

Emlak Konut GYO’nun Küçükyalı’da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasında, 128 bin 169 metrekarelik inşaat hakkı bulunuyor. Tahincioğlu’ndan yapılan açıklamaya göre, ihale kapsamında bulunan arsalardan 3’ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. Açıklamada, “7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı’ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz” denildi. 


Arsa için düzenlenen ihalenin ilk oturumunda 13 teklif gelmişti. İlk oturumda en yüksek teklif Artaş İnşaat’ın olmuştu. Artaş, 600 milyon satış toplam geliri üzerinden 180 milyon lira arsa payı önermişti. İhaleye Mesa Mesken, Varyap, Özülke, Nuhoğlu, Sur Yapı, Nurol GYO, Ege Yapı, Dap Yapı gibi sektörün önde gelen firmaları ilgi göstermişti. 


Teklifler yarışıyor

İhaleye ilişkin ikinci oturum dün tamamlandı. İkinci oturumda en yüksek teklifi yapan Tahincioğlu Gayrimenkul arsanın sahibi oldu. Tahincioğlu daha önce Emlak Konut GYO’nun İstinye Bayırı olarak bilinen, Sarıyer’deki arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesini, toplam satış geliri 3 milyar 672 milyon lira, arsa payı oranı yüzde 51.1 teklifiyle kazanmıştı. Emlak Konut GYO’nun bugüne kadar düzenlemiş olduğu bütün ihaleler içerisindeki en yüksek arsa satış bedeli olarak 1 milyar 876 milyon 392 bin lira öneren Tahincioğlu, 158 bin metrekarelik arazide az katlı yapılar hayata geçireceğini açıklamıştı.  


Milliyet



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve dün ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini kazandı. Tahincioglu, arsa satısı karşılığı toplam gelir olarak 3 milyar 626 milyon TL ve bu rakamın yüzde 42'sine tekabül eden 1 milyar 527 milyon TL'yi arsa payı olarak vermeyi taahhüt etti. Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincloglu Küçükyalı İnşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı Emlak Konut Maltepe Küçükyalı İhalesine yönelik Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada; "İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir seklide hayata geçirecegiz" denildi 


Star



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafmdan ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve dün ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini kazandı. Tahincioğlu, arsa satışı karşılığı toplam gelir olarak 3 milyar 626 milyon TL ve bu rakamın yüzde 42'sine tekabül eden 1.5 milyar TL'yi arsa payı olarak vermeyi taahhüt etti. Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada, "Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz" denildi.


Akşam




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekareik arsasının ihalesini, 1 milyar 527 milyon TL'lik en yüksek teklifle kazandı. Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve 7 Haziran 2016 tarihinde ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini kazandı. Tahincioğlu, arsa satışı karşılığı toplam gelir olarak 3 milyar 626 milyon TL ve bu rakamın yüzde 42'sine tekabül eden 1 milyar 527 milyon TL'yi arsa payı olarak vermeyi taahhüt etti. Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı Emlak Konut Maltepe Küçükyalı ihalesine yönelik Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada; "İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz" denildi. 




Vahdet Gazetesi



Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıgı'nın, İstanbul Maltepe Küçükyalı'da satışa çıkardığı 114 bin 239 metrekarelik arsasına rekor teklif geldi. Küçükyalı Karayolları arazisi olarak bilinen arsaya, Tahincioglu Gayrimenkul, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 635 milyon 715 bin TL teklif etti. Bu rakamın yüzde 42'sine denk gelen 1 milyar 527 milyon TL Emlak Konut GYO'ya arsa payı olarak ödenecek.


Meydan



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Karayolları arazisine rekor teklif Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı arsasının ihalesine en yüksek teklif 3 milyar 635 milyon 715 bin lira ile Tahincioğlu Gayrimenkul'den geldi. Bu rakamın yüzde 42'sine denk gelen 1 milyar 527 milyon TL Emlak Konut GYO'ya arsa payı olarak ödenecek. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ'den yapılan açıklamada, İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' ihalesinin 2'nci oturumunun önceki gün yapıldığı kaydedildi. Açıklamada, ihalede en yüksek teklifi 3 milyar 635 milyon 715 bin lira ile Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm AŞ ve Kozken İnşaat Taahhüt ve Turizm AŞ İş Ortaklığı'nın verdiği, söz konusu ortaklığın ayrıca 1 milyar 527 milyon TL ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri için de en yüksek teklifte bulunduğu bildirildi. Tekliflerin değerlendirme aşamasında bulunduğu belirtilen açıklamada, ihaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedelinin 713 milyon 96 bin 640 TL tutarında olduğu ifade edildi. 


128 bin 169 metrekare inşaat alanı bulunuyor 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi: "İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz." Küçükyalı Karayolları arazisi olarak bilinen 114 bin 239 metrekarelik arsada, 128 bin 169 metrekarelik inşaat hakkı bulunuyor. 


İhalenin 26 Mayıs'taki ilk oturumunda 13 teklif gelmişti 

Arsada, konut ve ticaret alanının yanı sıra ilkokul alanı, ibadet alanı, meydan alanı ve park alanı da bulunacak. Arazi için 26 Mayıs'ta düzenlenen ihalenin ilk oturumunda 13 teklif gelmişti. Nihai ihalesi önceki gün yapılan arsaya Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Kalyon İnşaat, Varyap, Ege Yapı, Dap Yapı, Sur Yapı, Özülke, Nurol GYO, Nuhoğlu İnşaat gibi firmalar da talip olmuştu. 


Dünya




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'da giderek azalan yeşil alanlardan biri daha konut projelerine kurban edilecek. Maltepe ve Küçükyalı'da oturan vatandaşların, depremde toplanma yeri ve yeşil alan olarak kalması için sık sık eylemler düzenlediği Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin ihalesi sonuçlandı. Küçükyalı ve Maltepe'de oturan vatandaşların, arazinin yeşil alan ve deprem toplanma merkezi olarak düzenlenmesi için yoğun çaba gösterdiği 114 dönümden büyük arazinin ihalesini, Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. 


112 DÖNÜMDEN BÜYÜK ARAZİYE 1 MİLYAR 527 MİLYON ÖDEYECEK 

Küçükyalı Karayolları arazisi olarak bilinen arsaya, Tahincioğlu Gayrimenkul, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 635 milyon 715 bin TL teklif etti. Bu rakamın yüzde 42'sine denk gelen 1 milyar 527 milyon TL Emlak Konut GYO'ya arsa payı olarak ödenecek. Karayolları'na ait tesislerin taşınmasının ardından Emlak Konut GYO'ya geçen 114 bin 239 metrekarelik arsada, 128 bin 169 metrekarelik inşaat hakkı olduğu belirtildi. Arsada, konut ve ticaret alanının yanı sıra ilkokul alanı, ibadet alanı, meydan alanı ve park alanı da bulunacak. 


İHALEYE BÜYÜK İNŞAAT ŞİRKETLERİ KATILMIŞTI 

Arsa için 26 Mayıs'ta düzenlenen ihalenin ilk oturumunda 13 teklif gelmişti. Nihai ihalesi dün yapılan arsaya Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Kalyon İnşaat, Varyap, Ege Yapı, Dap Yapı, Sur Yapı, Özülke, Nurol GYO, Nuhoğlu İnşaat gibi firmalar da talip olmuştu. Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı ihaleye yönelik Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada; "İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret- konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. Projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz" denildi.


Taraf



Haber Milat Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasının ihalesini, 1 milyar 527 milyon TL'lik en yüksek teklifle kazandı. Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve 7 Haziran 2016 tarihinde (bugün) ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini kazandı. Tahincioğlu, arsa satışı karşılığı toplam gelir olarak 3 milyar 626 milyon TL ve bu rakamın yüzde 42'sine tekabül eden 1 milyar 527 milyon TL'yi arsa payı olarak vermeyi taahhüt etti. Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı inşaat ve Kozken İnşaat konsorsiyumunun kazandığı Emlak Konut Maltepe Küçükyalı ihalesine yönelik Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada; "ihale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz." 


Milat 




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasının ihalesini, 1 milyar 527 milyon TL'lik en yüksek teklifle kazandı. Tahincioğlu, arsa satışı karşılığı toplam gelir olarak 3 milyar 626 milyon TL ve bu rakamın yüzde 42'sine tekabül edcıı 1 milyar 527 milyon TL yi arsa payı olarak vermeyi taahhüt etli. Tahincioğlu'ndan yapılan açıklamada; "İhale kapsamında bulunan arsalardan 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare. Tahincioğlu olarak bu bölgede projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz." Tahincioğlu Gayrimenkul'ün tamamlamış olduğu projelerin inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerinde. 



Karar



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO'nun Maltepe Küçükyalı'da yer alan 114 bin 239 metrekarelik arsasının ihalesini, 1 milyar 527 milyon TL'lik en yüksek teklifle kazandı. Tahincioğlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Küçükyalı inşaat ve Kozken inşaat konsorsiyumunun kazandığı ihaleye yönelik Tahincioğlu'ndan şu açıklama yapıldı: "ihale kapsamındaki arsalardan üçü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. Yedi arsanın toplam alanı 114 bin 239 metrekare. Projemizi Maltepe Küçükyalı'ya yakışır bir şekilde hayata geçireceğiz." 


Ekonomist


Geri Dön