03 / 05 / 2024

Tahincioğlu Kozyatağı inşaat

Tahincioğlu Kozyatağı inşaat

Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'nda inşaat halindeki bina çöktü!

Beyoğlu Asmalımescid'te inşaat halindeki bina çöktü. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu ve Mehmet Ali Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Haldızoğlu tarafından kuruldu.

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Arda Turan'ın Beyoğlu'ndaki inşaatının imar planına ulaşılamıyor!

Arda Turan'ın Beyoğlu'nda bulunan öğrenci yurdu inşaatının bulunduğu parsel ticaret alanı olarak görülüyor. Turan’ın inşaatının bulunduğu imar planı, uygulama kapsamında bulunamıyor.

Beyoğlu 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Sami Özgüneş tarafından kuruldu. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tahincioğlu Kozyatağı inşaat Haberi

Tahincioğlu Kozyatağı inşaat

Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2013 tarihinde kuruldu. 


Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi'nde Yönetim Kurulu Üyeleri Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu olarak belirlendi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ise Özcan Tahincioğlu.


Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her tür ve tipte yapı yapımı ve resmi veya özer yapı yükleniciliği yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi adres bilgileri: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Değirmen Sokak, No:18 Nidakule İş Merkezi, Kat:22 Oda...