05 / 05 / 2024

Tahincioğlu projeleri 2018

Tahincioğlu projeleri 2018

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen yıl bin 454 bağımsız birim satışıyla ciroda 2.5 milyar lira ile birinci sırada yerini almayı başarmıştı. 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları!

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi’nin yeni sezonunu kutluyor!

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratmanın sıra, Basketbol Süper Ligi’ne de isim sponsoru olan Tahincioğlu, 7 Ekim’de başlayacak olan 2017-2018 sezonunu, yeni reklam filmi ile kutluyor.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı!

Anahtar teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşeceği Nidapark Kayaşehir projesi 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşuyor. Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı sunuluyor.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 2017!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Haziran 2018 yılında teslim ediliyor...

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Tahincioğlu projeleri 2018 Haberi

Tahincioğlu projeleri 2018

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen yıl satış rakamlarıyla liderliği elde etti. Şirket, 2017 yılı içinde tanıtımlarını yaptığı 4 yeni projesi Bomonti, Küçükyalı, İstinye ve Kağıthane ile devam eden projelerinde konut, ofis ve dükkandan oluşan 1.454 bağımsız birimin satışını gerçekleştirerek, yılı 2.5 milyar lira rekor ciro ile kapatmış oldu. 

Bu satış rakamlarıyla 'sektör lideri' olduklarını da sözlerine ekleyen Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Rekorlarla dolu bir yıl oldu. 2018'de de yine kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz. Yıl içinde Nidakule Levent, Nidapark Seyrantepe, Nidapark Başakşehir projelerini bitirdik. Bomonti, Küçükyalı, İstinye ve Kağıthane'de satışlar tüm hızıyla sürüyor" dedi.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre; 2018 yılı için yatırımlarına devam edeceklerini açıklayan Tahincioğlu, devam eden projeleriyle birlikte Çengelköy, Beykoz ve Zeytinburnu arsalarında çalışmalar yaptıklarını da dile getirdi....