21 / 05 / 2024

Tahincioğlu Topkapı İnşaat nerede

Tahincioğlu Topkapı İnşaat nerede

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Beyler tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tevfik Bereket tarafından kuruldu. 

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptanoğlu Mobilya İnşaat Plastik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Topkapı İnşaat nerede Haberi

Tahincioğlu Topkapı İnşaat nerede

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Metin Özaçık Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.


Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu;A-Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılmıştır: a)Gerek şirketin ve gerekse başkalarının gayrimenkulleri üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak, inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak, inşaat işleri ile ilgili müşavirlik ve mühendislik hizmetlerini deruhte etmek, b)Gayrimenkuller almak ve satmak, inşa ettiği gayrimenkulleri pazarlamak, c)Yurt içinde, yurt dışında resmi ve hususi inşaat taahhütlerine girişmek, müteahhitliğini deruhte etmek, yurt içinde ve dışında resmi ve hususi inşaat ihalelerine iştirak etmek, d)İnşaat malzemelerinin her türünün, inşaat ve taahhüt işleri ile ilgili makine teçhizat,...