30 / 07 / 2024

Tahincioğlu Yılın Pazarlama Kampanyası ödülü

Tahincioğlu Yılın Pazarlama Kampanyası ödülü

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

İhtiyaç kredisinde faiz artışı durmuyor! Faizler son 5 yılın zirvesinde! İhtiyaç kredisi faizi yüzde 40’a dayandı!

Faiz oranlarındaki yükselişe rağmen tüketici kredilerine olan talep devam ediyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin ise yüzde 39’lu seviyeleri aşarak son 5 yılın zirvesine çıktığı görülüyor.

Merkez Bankası beklenen tarihi açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde pilot uygulamalar başlıyor!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın ilk Enflasyon Raporu’nu açıkladı. Ardından uzun zamandır beklenen ve merak edilen konular ile ilgili son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Platin pazarı yılın ikinci çeyreğinde harekete geçti!

Hindistan, Japonya ve ABD'deki platin mücevher satışları yılın ikinci çeyreğinde iyileşmeye devam ediyor. Bu artışları pandemi sonrasındaki yeni pazarlama programının tetiklediği ortaya çıktı.

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Şahinbey Belediyesi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2019 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

İnşaat sektörü 2018 yılının 2’nci yarısında hareketlenecek!

Türkiye’nin hala yabancı yatırımcının gözdesi olduğunu belirten Kırkıncıoğlu Grup CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu "2018 yılının 2’nci yarısında sektör hareketlenecek" dedi.

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

TURYAP 32. yılını kutladı!

Emlak sektörünün en büyük pazarlama ağı olan Turyap, 32. yılını Türkiye ve yurt dışından 350 temsilcinin katılımı ile Bodrum'da düzenlenen bir etkinlik ile kutladı. 

Özcan Tahincioğlu: Kentsel dönüşüm hepimiz için çıkış yolu!

Bağdar Caddesi'nde 12 projeye hayat veren Tahincioğlu, kentsel dönüşüm projelerine devam edecek. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, kentsel dönüşümün çıkış yolu ve ihtiyaç olduğunu söyledi.

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları!

Nidapark Büyükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Tahincioğlu Yılın Pazarlama Kampanyası ödülü Haberi

Tahincioğlu Yılın Pazarlama Kampanyası ödülü

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.


Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu, 23 Ekim 2015 tarihinde Kanada/Toronto'da dünyanın pek çok ülkesinden katılımıyla düzenlenen 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü. Ödülü Tahincioğlu adına Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Özgür Tığlı Erol aldı.


Tahincioğlu'nun 'İstanbul'u Resmet' projesi, uluslararası jüri oylaması sonucunda dünya çapında, gayrimenkul sektöründe yenilikçi ve entegre pazarlama iletişimi alanında ses getiren bir proje olduğu bir kez daha tescillemiş oldu. Stevie Ödülleri 12 yıldır düzenleniyor ve dünyanın 60'tan fazla...