22 / 07 / 2024

Tahir Akgemci kim

Tahir Akgemci kim

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci kimdir? Tahir Akgemci, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akgemci'nin biyografisi...

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Tahir Akyürek: Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak!

İnşaatta sona gelinen yeni Konya Stadyumu için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak. Yeşil-beyaz rengi ve futbol topu şekliyle herkes hatırlayacak" dedi.

Tahir Akyürek: Konya'nın 2050 yılına kadar olan içme suyunu karşılayacağız!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konya İçme Suyu Hattı Projesi ile Konya il merkezi ve Çumra ilçe merkezinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını bildirdi.

Tahir Akyürek: İçme suyu önceliğimiz!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 31 ilçe için öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamak ve kanalizasyon sistemlerini tamamlamak olduğunu belirterek, "öncelikli işimiz" su dedi.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Tahir Tellioğlu: Brüt metrekare hesabına dikkat edilmeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, bazı firmaların otopark, sığınak odası, sosyal alanlar gibi ortak kullanım alanlarını brüt metrekareye kattığını söyledi. Metrekare ölçümüne dikkat edilmeli dedi...

Tahir Tellioğlu: Metrekare ölçümünü iyi ayarlayın!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, bazı firmaların otopark, sığınak odası, sosyal alanlar gibi ortak kullanım alanlarını brüt metrekareye kattığını söyledi. Metrekare ölçümüne dikkat edilmeli dedi.

Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde hasta odaları yenilenecek!

Doktor Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde başhekimlik polikliniği ve hasta odaları tadilat işi 6 ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.. Tadilat işi 90 günde tamamlanacak.

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Tahir Akgemci kim Haberi

Tahir Akgemci kim

Tahir Akgemci kimdir?

Prof. Dr. Tahir AKGEMCİ1955 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. 1979 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. 1985 yılında Selçuk Üniversitesi’nde göreve başlayan Akgemci, 1988 yılında yüksek lisansını, 1991 yılında ise doktorasını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda tamamladı.   

2002 yılında Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümü, Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı’nda Doçent, 2007 yılında aynı Anabilim Dalı’na Profesör olarak atandı. Akgemci, 1989-1992 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksekokulu Müdürlüğü, 1992-1993 yılları arasında Niğde Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliği ile Eğitim Fakültesi Dekan Vekilliği görevinde bulundu. 1993-1995 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürlüğü, 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, 2003-2010 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü ve Ocak...