29 / 04 / 2024

Tahir Erdem

Tahir Erdem

Girit Organizasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi, Nazlı Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Erdem: Türkiye'ye yatırımlar devam edecek!

YASED Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, son dönemde yaşanan gelişmelerin piyasaya olumsuz etki etmesine rağmen Türkiye'ye yatırımın süreceğini söyledi.

Erdem City Butik Otel Antalya'da açıldı!

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Kaş ilçesinde eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'la birlikte eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in Erdem City Butik Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Kaş'ta Erdem City Boutique Otel açıldı!

KAŞ eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in sahibi olduğu 'Erdem City Boutique Otel' törenle açıldı. Açılışta Ertuğrul Günay konuşma yaptı.

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı Erdem Ersoy!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığI KAP'a açıklamada bulundu. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi.

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem 24 Nisan 2015 Cuma günü İstanbul'da vefat etti. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektöründe üretim fazlalığı var!

İMKON 2. Genel Kurulu, TOBB ikiz Kuleler'de yapıldı. Yeniden başkanlığa seçilen İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün can çekiştiğini belirterek, "Önüne gelenin müteahhit olmasından dolayı sektörde müthiş üretim fazlalığı var" dedi..

Tahir Tellioğlu: Sektör şu anda can çekişiyor

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun (İMKON) 2. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Tahir Tellioğlu, "Önüne gelenin müteahhit olmasından dolayı sektörde müthiş üretim fazlalığı var" ifadesini kullandı.

Tahir Tellioğlu: Önüne gelen müteahhitlik yapmamalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için ‘müteahhitlik hizmet yasası’nın bir an önce TBMM gündemine alınması gerekiyor” dedi..

Tahir Tellioğlu: Müteahhitlik Yasası acilen görüşülmeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın bir an önce TBMM gündemine alınması gerekiyor" dedi.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörü lobicilik kıskacında!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "İnşaat sektörünün kurtuluşu, alanın statükocu lobilerinden kurtulmasıyla mümkün olacaktır." dedi..

Tahir Tellioğlu: Müteahhitlik yasası acilen görüşülsün!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Sektördeki çürük elmaları temizleyebilmek için 'müteahhitlik hizmet yasası'nın bir an önce TBMM gündemine alınması gerekiyor" dedi.

Tahir Tellioğlu: Yeni imar yasasına ihtiyaç var!

İMKON ve TİMFED Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en köklü olan projelerden biri olan Kentsel Dönüşüm uygulamasında hala sıkıntılar yaşandığını söyledi..

Tahir Erdem Haberi

Tahir Erdem

Girit Organizasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Girit Organizasyon Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü Restaurant, Cafe, kafeterya, pastane, çay bahçesi, lokanta, börek salonu, hayvansal ürünler gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletmeciliğini yapar, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar, b) Her türlü sulu ve kuru gıda maddelerinin, toptan, perakende ticaretini yapmak, ithal ve ihraç etmek. c) Her türlü yaş ve işlenerek kurutulmuş meyve ve sebze, alımı, satımı, ithali, ihracı, komisyonculuğu, pazarlamasını yapmak. ç) Yurt içinde ve yurtdışında yukarıda yer alan malların kamu ve özel sektörce ihalelerine katılmak, taahhüt altına girmek bayilik almak, d) İçme...